reklama
xnightfall94
Fanka BB :)
Hej gratuluje i życzę spokojnej ciąży to nic, że niewyczekiwane, wszystko sie jakoś ułoży mi się @ spóźnia , testy negatywne , ale zobaczymy jak będzie dalej
xnightfall94
W związku z wirusem? No nie jest to idealny czas na ciążę, ale niewiadomo kiedy to się skończy... bądźmy dobrej myśliHej, okres spóźnia mi się 3 dni, mąż właśnie pojechał po test, bo wariuje.... Ogólnie bym się cieszyła, ale w obecnej sytuacji wolałabym żeby był negatywny, bo umieram ze strachu
Test już zrobiony ? Mnie piersi mega bolą, więc chyba (nie)stety będzie @
Test wyszedł póki co negatywny... Mimo strachu jednak czuje się trochę zawiedzionaW związku z wirusem? No nie jest to idealny czas na ciążę, ale niewiadomo kiedy to się skończy... bądźmy dobrej myśli
Test już zrobiony ? Mnie piersi mega bolą, więc chyba (nie)stety będzie @
Magdusia88
Hej, test zrobiony wczoraj - pozytywny [emoji3526] narazie witam się po cichu, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...Hej , chyba jestem pierwsza z terminem na 2021. Dziś 28dc i termin spodziewanej @ i nie do końca wyczekiwane 2kreski. Termin wychodzi mi na 01.01.2021. Ktoś że mną zaczyna oczekiwanie?
Termin do lekarza mam na 6 maja.
Termin porodu wychodzi 7.01.2021.
Czemu nie do końca wyczekiwane 2 kreski?
xnightfall94
U mnie już piersi bolą, i chyba powoli śluz staje się brązowy... mimo, że też nie do końca to planowałam , to czuję się tak samo jak Ty zawiedziona..Test wyszedł póki co negatywny... Mimo strachu jednak czuje się trochę zawiedziona
reklama
daria_daria
Hej dziewczyny, mój termin to 02.01.2021. Robiliście betę? Czy że względu na panującą sytuację unikacie wizyt w labolatorium? Pozdrawiam ciepło