reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej dziewczynki ja już w pracy, po pierwszej herbatce. Dziś nie mam mdłości :)
Wczoraj za to zjadłam naleśniki na kolacje i żałowałam bardzo strasznie mi było niedobrze.
Boże dziewczyny ja Juz chyba 12 tydzień i 4 dni 😁w poniedziałek mam prenatalne :) mam stresa
Zazdroszczę ! Ja chciałabym być tak blisko prenatalnych. Wszystko będzie dobrze! Fajnie, że nie masz dziś mdłości.

reklama
Uuu widzę, że niektóre z nas dziś ambitne plany mają :) ja mam plany ale lenia w dupie też:)
Współczuję laski wymiotow. Ja co prawda miewam mdłości ale już prawie ich nie odczuwam czasami tylko jedynie co jak mnie złapie zmęczenie to jakbym straciła przytomność. Dzieciaki się bawily w salonie a ja zaległam w sypialni tylko na chwilę a okazało się że zasnelam i nic do mnie nie docierało!

ja bym bardzo poprosiła o wpisanie na listę wizyt w lipcu, 06.07 prenatalne 11:40, 14.07 17:00 ❤️

ja mam takiego lenia, a muszę iść do sklepu bo nie mam nic dobrego do zjedzenia, a jest mi niedobrze już z głodu więc koło się zamyka 😄

Ja mam we wtorek i stres się włącza już a jeszcze te czekanie na wyniki później to już będzie masakra.
Niestety stres i mnie czasem dopada :/ ale nastawiam się pozytywnie, że fajnie, że zobaczę jak Maluch rośnie. Chyba jak usg wyjdzie dobrze to tym testem z krwi bym się nie przejmowała bardzo. Test z krwi potwierdza ewentualne obawy, jak specjalista dostrzeże coś niepokojącego na obrazie usg. Najważniejsza będzie opinia lekarza. Ten test NIFTY jest dokładniejszy, ale cena ...

reklama
Ja po wizycie i tak jak się spodziewałem bez konkretów za bardzo, skierowanie na badania do następnej wizyty zrobić mam , ciśnienie zmierzone, waga i lekarz chciała posłuchać serduszka ale nie mogła znaleźć zbyt długo nie szukała ale uspokajała że pewnie tyłem maluch odwrócony ale ja już mam schize i nie wiem jak wytrzymam tydzień do prenatalnych 😔😔😔jestem podlamana 😟

Do góry