reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Hej dziewczynki ja już w pracy, po pierwszej herbatce. Dziś nie mam mdłości :)
Wczoraj za to zjadłam naleśniki na kolacje i żałowałam bardzo strasznie mi było niedobrze.
Boże dziewczyny ja Juz chyba 12 tydzień i 4 dni 😁w poniedziałek mam prenatalne :) mam stresa
Zazdroszczę ! Ja chciałabym być tak blisko prenatalnych. Wszystko będzie dobrze! Fajnie, że nie masz dziś mdłości.

reklama
Uuu widzę, że niektóre z nas dziś ambitne plany mają :) ja mam plany ale lenia w dupie też:)
Współczuję laski wymiotow. Ja co prawda miewam mdłości ale już prawie ich nie odczuwam czasami tylko jedynie co jak mnie złapie zmęczenie to jakbym straciła przytomność. Dzieciaki się bawily w salonie a ja zaległam w sypialni tylko na chwilę a okazało się że zasnelam i nic do mnie nie docierało!

ja bym bardzo poprosiła o wpisanie na listę wizyt w lipcu, 06.07 prenatalne 11:40, 14.07 17:00 ❤️

ja mam takiego lenia, a muszę iść do sklepu bo nie mam nic dobrego do zjedzenia, a jest mi niedobrze już z głodu więc koło się zamyka 😄

Ja mam we wtorek i stres się włącza już a jeszcze te czekanie na wyniki później to już będzie masakra.
Niestety stres i mnie czasem dopada :/ ale nastawiam się pozytywnie, że fajnie, że zobaczę jak Maluch rośnie. Chyba jak usg wyjdzie dobrze to tym testem z krwi bym się nie przejmowała bardzo. Test z krwi potwierdza ewentualne obawy, jak specjalista dostrzeże coś niepokojącego na obrazie usg. Najważniejsza będzie opinia lekarza. Ten test NIFTY jest dokładniejszy, ale cena ...

reklama
Ja po wizycie i tak jak się spodziewałem bez konkretów za bardzo, skierowanie na badania do następnej wizyty zrobić mam , ciśnienie zmierzone, waga i lekarz chciała posłuchać serduszka ale nie mogła znaleźć zbyt długo nie szukała ale uspokajała że pewnie tyłem maluch odwrócony ale ja już mam schize i nie wiem jak wytrzymam tydzień do prenatalnych 😔😔😔jestem podlamana 😟

Do góry