reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczynki ja już w pracy, po pierwszej herbatce. Dziś nie mam mdłości :)
Wczoraj za to zjadłam naleśniki na kolacje i żałowałam bardzo strasznie mi było niedobrze.
Boże dziewczyny ja Juz chyba 12 tydzień i 4 dni 😁w poniedziałek mam prenatalne :) mam stresa

Ja dziś złożyłam zamówienie i taty na zupę pieczarkową 🙂. Słonko świeci u nas o rana wiec fajnie. Muszę się ogarnąć i iść kupić kwiaty bo mają mama i teściowa mają dziś imieniny.

Ja dziś zaplanowałam muffiny czekoladowe, dla siebie makaron z brokułem i suszonymi pomidorami , synkowi zupę pomidorowa a dla męża calzone z kurczakiem 🙄 póki co czekam na kominiarza i właśnie sobie przypomniałam ze nie mam żadnego guzika , tez znacie ten przesad ?

Dzisiaj sytuacja przedstawia się tak. Kciukasy za same dobre wieści! ;)
Kalendarz wizyt:
24.06
@Pawlinka82 9:00 wizyta;
@Ola1994 10:00 wizyta;
@Izkawalizka 11:45 usg prenatalne;
@Stelle 18:00 wizyta;

25.06
@Angelika22 wizyta z usg;
@AnMil 18:45 wizyta z usg;
@Lebiooda usg prenatalne;

26.06
@Agnieszka40 9:00 usg prenatalne;
@M@lly 9:00 wizyta;
@KasiaKar 9:30 usg prenatalne;
@klucha09 13:15 usg;
@topka55 15:00 wizyta;
@asia333podlasie wizyta;
@AtenaSA wizyta;

29.06
@Czarnanoc 9:15 usg prenatalne;
@Patka0000 10:30 wizyta;
@Magdalena5 13:00 usg prenatalne;
@Andzia155 16:00 wizyta;
@Magdalena5 16:20 wizyta;
@Paulinad wizyta;

30.06
@D4ri4 12:30 wizyta;
@Andzia155 12:50 usg prenatalne;
@JoannaMB 16:30 usg prenatalne;
@marmolada90 16:30 wizyta;
@Asij3090 18:45 wizyta;
@Annasol93 usg prenatalne;
@magda9104 wizyta;
@Renata.b2 usg;
Też mam 30.06 wizytę druga. Jak bym mogła to poszłabym spać i wstała 30 tak się nie mogę doczekać po tym plamieniu tej wizyty😭😭

reklama
Hej dziewczyny ❤ trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, pokażcie po zdjęcia maluszków 🥰

Ja właśnie zjadłam euthyrox i czekam aż będę mogła coś zjeść a ssie mnie znowu okropnie 🙄

Czytam książkę a właściwie już kończę kryminał z wątkiem erotycznym i wyobraźcie sobie ze taka jestem ciekawa co będzie dalej że nawet mi się śniło że to ja byłam ta główna bohaterka 😂 fantazja mnie poniosła nieźle, no ale cóż 😁

Życzę wam udanego dnia i dobrego samopoczucia ❤

Jeśli lubisz kryminały to polecam serie z Jackiem Reacherem. ;).

Ja z podkarpacia i zawsze wychodzilismy na pole po dudki ;) mój mąż spod Krakowa i tu sie chodzi na pole po bąki cebuli ;)

Jestem z pod krk, a mąż z KRK i my mówimy na młodą cebulę z szczypiorem dymka. Na świeży szczypior z dymki szczypiorek. Zauważyłam że te wszystkie nazwy zależne są od tego skąd pochodzą rodzice /dziadkowie. Bo to oni nam je wpajają. ;).

Ja dziś zaplanowałam muffiny czekoladowe, dla siebie makaron z brokułem i suszonymi pomidorami , synkowi zupę pomidorowa a dla męża calzone z kurczakiem 🙄 póki co czekam na kominiarza i właśnie sobie przypomniałam ze nie mam żadnego guzika , tez znacie ten przesad ?

Zjadłabym takie pyszności jak muffiny. ;(.
Tak jak kominiarze jest to trzeba trzymać guzik ;).

Do góry