reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

już jestem po wizycie, bardzo dziękuję za wsparcie ❤️ jesteście kochane ❤️

wyszłam z wizyty, niestety nie dała mi zdjęcia 😔 ciśnienie wysokie, puls wysoki, pewnie ze stresu haha. L4 wypisała do 14 lipca.

widziałam na USG małego kluska, jest już dużo większy niż tydzień temu, skakał robił fikołki i w ogóle 🙈 puls malucha 176/min.
Uf ale ulga !! Cieszę się bardzo! Teraz odpoczywaj i niczym się nie przejmuj A szczególnie tamtym małpami.

reklama
Dziewczyny u mnie parka, tak jak przeczuwalam! :D jestem taaaaaka szczęśliwa :D dzieci rozwijają sie bardzo dobrze, jedno ma 6,6 cm a drugie 7cm długosci. Serduszka ładnie biją. Wszystkie parametry w normie. Opis badania przyjdzie poczta, bo czekaja najpierw na wynik pappa i dopiero lekarz opisuje i wysyłają. Ale na ta chwile wszystko super!
Od góry na zdjęciu 3d chłopiec, nizej dziewczynka, na zwykłym pierwsza dziewczynka, a drugi chłopiec :)
Zobacz załącznik 1137947Zobacz załącznik 1137948
Gratuluję 😘😍❤ śliczne duże dzieciakczki piękne zdjęcia oj takie wiadomości bardzo cieszą 😁

no i pięknie, teraz mi na pasztet narobiły ochoty. Jutro muszę zawlec chłopa do mięsnego to nakupię sobie smakołyków :wink:
Wiecie na co mam jeszcze ochotę... smalec... taki ze skwarkami i cebulką i małosolnym:hmm:
Ja też mam przez dziewczyny ochotę na pasztet chociaż jeszcze 10 minut temu o tym nie wiedziałam 😭😭 chyba zaraz pojde do sklepu.

reklama
no i pięknie, teraz mi na pasztet narobiły ochoty. Jutro muszę zawlec chłopa do mięsnego to nakupię sobie smakołyków :wink:
Wiecie na co mam jeszcze ochotę... smalec... taki ze skwarkami i cebulką i małosolnym:hmm:
Ja wczoraj tak na pełnych mdłościach marzyłam o żurku, bigosie, ogórkowej, barszczu z uszkami , kapuśniaku, serniku z brzoskwinia... I powiem że Szwajcaria to fajny kraj ale polskie żarcie to polskie żarcie. To jest kwintesencja smaków!

Do góry