reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

już jestem po wizycie, bardzo dziękuję za wsparcie ❤️ jesteście kochane ❤️

wyszłam z wizyty, niestety nie dała mi zdjęcia 😔 ciśnienie wysokie, puls wysoki, pewnie ze stresu haha. L4 wypisała do 14 lipca.

widziałam na USG małego kluska, jest już dużo większy niż tydzień temu, skakał robił fikołki i w ogóle 🙈 puls malucha 176/min.
Uf ale ulga !! Cieszę się bardzo! Teraz odpoczywaj i niczym się nie przejmuj A szczególnie tamtym małpami.

reklama
Dziewczyny u mnie parka, tak jak przeczuwalam! :D jestem taaaaaka szczęśliwa :D dzieci rozwijają sie bardzo dobrze, jedno ma 6,6 cm a drugie 7cm długosci. Serduszka ładnie biją. Wszystkie parametry w normie. Opis badania przyjdzie poczta, bo czekaja najpierw na wynik pappa i dopiero lekarz opisuje i wysyłają. Ale na ta chwile wszystko super!
Od góry na zdjęciu 3d chłopiec, nizej dziewczynka, na zwykłym pierwsza dziewczynka, a drugi chłopiec :)
Zobacz załącznik 1137947Zobacz załącznik 1137948
Gratuluję 😘😍❤ śliczne duże dzieciakczki piękne zdjęcia oj takie wiadomości bardzo cieszą 😁

no i pięknie, teraz mi na pasztet narobiły ochoty. Jutro muszę zawlec chłopa do mięsnego to nakupię sobie smakołyków :wink:
Wiecie na co mam jeszcze ochotę... smalec... taki ze skwarkami i cebulką i małosolnym:hmm:
Ja też mam przez dziewczyny ochotę na pasztet chociaż jeszcze 10 minut temu o tym nie wiedziałam 😭😭 chyba zaraz pojde do sklepu.

reklama
no i pięknie, teraz mi na pasztet narobiły ochoty. Jutro muszę zawlec chłopa do mięsnego to nakupię sobie smakołyków :wink:
Wiecie na co mam jeszcze ochotę... smalec... taki ze skwarkami i cebulką i małosolnym:hmm:
Ja wczoraj tak na pełnych mdłościach marzyłam o żurku, bigosie, ogórkowej, barszczu z uszkami , kapuśniaku, serniku z brzoskwinia... I powiem że Szwajcaria to fajny kraj ale polskie żarcie to polskie żarcie. To jest kwintesencja smaków!

Do góry