reklama
Klaudiaxx
Fanka BB :)
już jestem po wizycie, bardzo dziękuję za wsparcie jesteście kochane
wyszłam z wizyty, niestety nie dała mi zdjęcia ciśnienie wysokie, puls wysoki, pewnie ze stresu haha. L4 wypisała do 14 lipca.
widziałam na USG małego kluska, jest już dużo większy niż tydzień temu, skakał robił fikołki i w ogóle puls malucha 176/min.
wyszłam z wizyty, niestety nie dała mi zdjęcia ciśnienie wysokie, puls wysoki, pewnie ze stresu haha. L4 wypisała do 14 lipca.
widziałam na USG małego kluska, jest już dużo większy niż tydzień temu, skakał robił fikołki i w ogóle puls malucha 176/min.
Angelika22
Ja podjadlam pare jak syn spał , lays strong
JoannaMB
Uf nie jestem sama.Ja podjadlam pare jak syn spał , lays strong
Nika261
O jak super, cieszę się bardzo teraz możesz być spokojna a następna wizytę ci zostawiła tak jak masz czy przesunela??już jestem po wizycie, bardzo dziękuję za wsparcie ❤ jesteście kochane ❤
Z
zmiana8.2
Gość
Ja tez chce czipsy.Dziewczyny a ja wam się przyznam jak dziś zgrzeszyłam wrabalam paczkę chipsów
Dziewczyny a jak tam u Was z emocjami? Jeszcze na wodzy, czy juz popłynęłyście? Ja do tej pory jakoś nie widziałam po sobie, żebym była bardziej rozemocjonowana niż zwykle, ale wczoraj mój mąż zasnął na kanapie, a ja patrzyłam na niego i dobre 10 minut zalewałam się łzami i wręcz zanosiłam, bo zrobiło mi się go tak bardzo szkoda, ze pewnie bardzo zmęczył się w pracy - ktos mógłby te cyrki nagrywać...
Mnie nic nie bierze. Mąż mówi, że jestem tak samo podła jak przedtem więc nie zauważa zmiany
O
Ja mam tak, że strasznie się złoszczę. Dzisiaj się obraziłam na męża, bo syn nakruszyl mi na łóżko a on nie zareagował
Okruchy wnerwiają zawsze, nie ważne czy w ciąży czy nie
A gdzie jest ta ankieta ?
Prywatna grupa
Każda z Was może oddać dwa głosy, jeden na miejsce powstania grupy a drugi na kryteria przyjmowania. Ankieta będzie trwała 2 tygodnie i po tym czasie myślę, że podejmiemy decyzję. Jeśli się pomylicie albo zmienicie zdanie możecie spokojnie poprawić to w ankiecie. Jeśli uważacie, że brakuje...
www.babyboom.pl
Olimpia123 to ja zglaszam sie do odpowiedzi ja pracuje w monopolowym a taka ladniejsza nazwa to Galeria Alkoholi takze menele do nas nie przychodza tak godziny jak nam przedluzyla tak sa. Ale na nastepny dzien kiedy ochlonela po informacji o ciazy i przemyslala sobie, ze jak pojde na L4 to zostanie sama bo na nastepny.dzien kolezanka sie zwolnila to taka milutka kochaniutka, ze do du... by mi weszla.
Dzisiaj nawet pisalam ze do konca lipca bede pracowac i ide na L4 bo krzyz i brzuch po tylu godzinach stania mnie boli wiec dam jej miesiac na znalezienie sobie nowej pracownicy tym bardziej ze moj gin co kazda wizyte pyta mnie czy chce juz l4
Galeria Alkoholi podziwiam wyobraźnię twórcy tej nazwy. U mnie jest za to "źródełko"❤
marmolada90
już jestem po wizycie, bardzo dziękuję za wsparcie jesteście kochane
Jezu, jak dobrze że wszystko w porządku będziesz mieć teraz miły wieczór i przynajmniej zaśniesz spokojna. L4 do 14.07 bo pewnie masz wtedy wizytę? Robiła jakieś problemu ze zwolnieniem?
No to dziewczyny w pracy padną i bardzo dobrze, teraz trzeba myśleć o sobie, a nie o innych.
Z
zmiana8.2
Gość
Źròdełko,ktore nigdy nie schnieMnie nic nie bierze. Mąż mówi, że jestem tak samo podła jak przedtem więc nie zauważa zmiany
Okruchy wnerwiają zawsze, nie ważne czy w ciąży czy nie
Prywatna grupa
Każda z Was może oddać dwa głosy, jeden na miejsce powstania grupy a drugi na kryteria przyjmowania. Ankieta będzie trwała 2 tygodnie i po tym czasie myślę, że podejmiemy decyzję. Jeśli się pomylicie albo zmienicie zdanie możecie spokojnie poprawić to w ankiecie. Jeśli uważacie, że brakuje...www.babyboom.pl
Galeria Alkoholi podziwiam wyobraźnię twórcy tej nazwy. U mnie jest za to "źródełko"❤
reklama
Annasol93
O Jezu..Ja dzis plakalam ogladajac hotel transylvania
Kolacja. Specjalnie do polskiego sklepu jechalam
Miłość!!!! Pasztet z kurka na opakowaniu? Ogórki... Ja właśnie czaję się na zamówienie produktów z polskiego sklepu... Ja w ciąży nie dam rady dłużej bez tych dobroci