reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Niedługo mąż będzie malował cały dom, a ja jestem na pracy zdalnej, więc ogólnie będę przebywać w domu. Mam zamiar nie siedzieć tak przy samym pędzlu ;) a jak będzie malowanie w sypialni, to planuję na pierwszą noc przenieść się do salonu. Nie wiem, czy to jest konieczne, ale skoro mam taką możliwość to tak zrobię :)

Dokładnie tak było u mnie. Nie chodziłam na szkołę rodzenia, bo cc. I potem od razu wiedziałam jak się zabrać do dzidziusia, chociaż nie miałam w ogóle do czynienia z maluchami. U mnie w rodzinie nie było wtedy małych dzieci. Także zgadzam się, że to wchodzi naturalnie, po prostu to wiesz. I ręce się nie trzęsą :)

Dziewczyny, a wyniki z prenatalnych są tak od razu? Ja myślałam, że na to się czeka z tydzień.
Z usg masz od razu, ale z krwi się czeka.

reklama
Kurcze nie możliwe bo udzielałam się co dzień ;/ wiedziałabym o tym
Coś tam się podziało, bo chyba nie tylko Ty masz problem [emoji6]
Screenshot_20200623_081704_com.vbulletin.build_101.jpeg

Dzień dobry dziewczynki 😘
U mnie pogoda nadal nie rozpieszcza, ale przynajmniej nie pada, więc wybiorę się z mamą na spacer 😁
Życzę Wam cudownego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🤩🤩

Kupujecie jakiś mini prezent dla przyszłych tatusiów dzis? 😋

reklama
Do góry