reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja stosowałam hascovir, ale bez konsultacji z ginekologiem... Opryszczka zeszła i mam nadzieję że nie zaszkodziłam maleństwu 😔
Mi też wyszła opryszczka i chciałam stosować ten lek ale jest w ulotce że nie stosować bez konsultacji z lekarzem więc zrezygnowałam.

Warszawa: kompletny test Pappa kosztuje 630 - 690 zł. Także jak czytam, że u niektórych z Was jest 400 to zazdroszczę

Hej ciężarówki 😁 nadrobić Was po całym dniu to trochę zajmuje czasu 😂
Gratuluję wszystkim dziś wizytującym świetnych wieści i pięknych zdjęć bobasow
Oraz witam nowe styczniówki na pokładzie
Ogólnie czuję się świetnie gdyby nie to że się szybko mecze i widać brzuszek to bym nie powiedziała że jestem w ciąży 😂
Dziś miałam pracowity dzień trochę przemeblowania w sypialni i z racji tego że cały dzień padało to zrobiłam parę słoików dżemu z truskawek 💪🍓🍓🍓🍓
Życzę miłego wieczoru 😘😘😘

Załączniki

• IMG_20200622_190615.jpg
    IMG_20200622_190615.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 55
odnośnie badań czy którejś z Was gin mówił o badaniach prenatalnych NIFTY lub Harmony? mi wspomniał (o cenach również...) ale powiedział, że nie muszę ich robić. i tak się zastanawiam czy któraś z Was je robi?

Ja chyba zrobię NIFTY, ale pewnie po tej wizycie 2 lipca. Zapytam też mojej ginekolog co o tym myśli. Pewnie byłabym spokojniejsza jakbym zrobiła. Koszt ponad 2 tys., ale mam pakiet medyczny z pracy i za prywatne wizyty nie muszę płacić - więc może tylko na tych 2 tys. się chyba skończy.

Hej ciężarówki 😁 nadrobić Was po całym dniu to trochę zajmuje czasu 😂
Gratuluję wszystkim dziś wizytującym świetnych wieści i pięknych zdjęć bobasow
Oraz witam nowe styczniówki na pokładzie
Ogólnie czuję się świetnie gdyby nie to że się szybko mecze i widać brzuszek to bym nie powiedziała że jestem w ciąży 😂
Dziś miałam pracowity dzień trochę przemeblowania w sypialni i z racji tego że cały dzień padało to zrobiłam parę słoików dżemu z truskawek 💪🍓🍓🍓🍓
Życzę miłego wieczoru 😘😘😘

wow! Ale bym zjadła z chałką i masełkiem :D

reklama
Do góry