reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Co do płci to też marzy nam się córeczka, ale jak będzie syn to pokocham jak swoje.
Imiona dla chłopca to Leon lub Henryk
Dla dziewczynki Antonina albo Helenka, ale z imionami dla córki to nic pewnego.
U nas też jak będzie dziewczynka to chcemy Helenkę lub Hanię lub Kalinkę ajak chłopczyk to Ignaś lub Aleksander w domu mamy Franka i Ulę

reklama
A wiecie, że na podstawie wyrostka płciowego można określić płeć?

Załączniki

• FB_IMG_1592417297722.jpg
    FB_IMG_1592417297722.jpg
    105 KB · Wyświetleń: 73
ja z moja hanka nie wiedzialam do samego konca. non stop tylek wypinala. teraz smiejemy sie z moim ze robiona byla dziewucha i taka mamy nadzieje co do imion dla chlopca podoba mi sie remi - remigiusz ale mojemu nie.
laska to wiadomo juz jakie imie dostanie

Gdzieś była ale nie pamiętam kto ją dodawał.
Ja wzięłam swój z https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Przejdź wszystkie kroki i skopiuj link dedykowany dla babyboom, to chyba ten pierwszy.
Potem jak wejdziesz sobie w moje konto na babyboom, klikniesz sygnatury to tam wklejasz ten link z tej strony suwaczki.
Suwaczki są widoczne tylko jak obrócisz telefon poziomo jak coś :)
Bardzo Ci dziękuję. Zrobiłam zgodnie z Twoja instrukcja. Mam nadzieję, że działa:)

U nas też jak będzie dziewczynka to chcemy Helenkę lub Hanię lub Kalinkę ajak chłopczyk to Ignaś lub Aleksander w domu mamy Franka i Ulę
Mi sie Ignacy bardzo podoba, ALE. Dla maluszka Ignaś, dla doroslego Ignacy, a dla takiego nastolatka? 15latek nie przedstawi sie Ignaś, Ignacy znowu poważne mi sie wydaje. Takie dylematy 😅
Bardzo Ci dziękuję. Zrobiłam zgodnie z Twoja instrukcja. Mam nadzieję, że działa:)
Działa ;)

U mnie dzisiaj 3 kawałki pizzy wjechały - jadłam, aż mi się uszy trzęsły 😅 teraz tylko mi się odbija dosłownie jak staremu chłopu 🙄

Jej ja wcale nie mam ochoty na pizzę a przecież ja uwielbiam. Mąż coś wspominał ze by zjadł a misłabo jak o tym słyszę.

ja z moja hanka nie wiedzialam do samego konca. non stop tylek wypinala. teraz smiejemy sie z moim ze robiona byla dziewucha i taka mamy nadzieje co do imion dla chlopca podoba mi sie remi - remigiusz ale mojemu nie.
laska to wiadomo juz jakie imie dostanie

U mnie tez Remigiusz wchodzi w grę, ale narazie Julian jest na pierwszym miejscu.

reklama
Mi sie Ignacy bardzo podoba, ALE. Dla maluszka Ignaś, dla doroslego Ignacy, a dla takiego nastolatka? 15latek nie przedstawi sie Ignaś, Ignacy znowu poważne mi sie wydaje. Takie dylematy 😅

Działa ;)

Ignacy jest w moim top3, ale mężowi się nie podoba.
Moj dziadek miał na imie Ignacy i babcia mówiła na niego Ignac 😃 zawsze mnie to śmieszyło

Do góry