A ja mam pytanie, bo mi ogólnie lekarz już po 1 wizycie powiedział że jak będzie mnie bolał jajnik, kręgosłup w dole itp to mam wziąć bez zastanowienia nospe bo tak nie może być, bo wtedy macica się spina itp, na ostatniej wizycie właśnie mi powiedział że czuje ze miałam mocno spieta macice przez te 2 tyg jak się nie widzieliśmy i dał mi duphaston, powiedzcie czy bierzecie do tego jeszcze dodatkowo nospe jak jest taka potrzeba? Bo wczoraj wieczorem właśnie bolał mnie jajnik i tak się nad tym zastanawiałam czy jak biorę duphaston to nospe też mogę
Możesz brać nospe z duphostanem. Mi od wczoraj dokuczają stawy ;/. Kręgosłup lędźwiowy.
Z synem miałam termin na 9 marzec a urodził się przez cc 4 lutego a z córcia miałam na 10 kwiecień a 8 marca w dzień kobiet miałam cc.
A czemu tak wcześnie cc? Tak zaplanowali czy były jakieś komplikacje? Ja z uwagi na bardzo dużą wadę i ryzyko utraty wzroku muszę mieć cc. Zawsze jak jestem w ciąży wzrok mi się pogarsza.
Ja pierwsza ciążę zakończyłam 40+5, a druga 40+4. Nie nastawiam się na przed terminem. Dlatego boję się, że wiecie. Będę miała w karcie ciąży termin na 17.01 (bo tak było w gabinecie), a w aplikacji, biorąc pod uwagę długie cykle pokazuje mi.nawet na 24.01. Więc teoretycznie kiedy będę musiała stawić się na wywołanie, to jeszcze będę miała czas wg tej apki. Rozumiecie o co mi chodzi?
Pewnie ostateczny termin ustalą Ci na prenatalnych II trymestru,
A u mnie dziś miły poranek narzeczony wpadł przed 7 z kwiatami i prezentem urodzinowym ♥♥ a mój dla niego jeszcze nie doszedł niestety (tak mamy w ten sam dzień urodziny) ale czuje się fatalnie salbo mi się robi jak wstanę
Ojj jak fajnie. Na pewno nigdy nie zapomnicie o urodzinach drugiej połówki. Wszystkiego naj
Ostatnia edycja: