Mixme92
Fanka BB :)
Ja od razu na 1 wizycie dostałam duphaston i nospę, ale w zasadzie łyknęłam może że 4 tabletki, mi się wydaje, że moje bóle i księcia to jednak rewolucje w jelitach. Natomiast możesz na pewno.A ja mam pytanie, bo mi ogólnie lekarz już po 1 wizycie powiedział że jak będzie mnie bolał jajnik, kręgosłup w dole itp to mam wziąć bez zastanowienia nospe bo tak nie może być, bo wtedy macica się spina itp, na ostatniej wizycie właśnie mi powiedział że czuje ze miałam mocno spieta macice przez te 2 tyg jak się nie widzieliśmy i dał mi duphaston, powiedzcie czy bierzecie do tego jeszcze dodatkowo nospe jak jest taka potrzeba? Bo wczoraj wieczorem właśnie bolał mnie jajnik i tak się nad tym zastanawiałam czy jak biorę duphaston to nospe też mogę
A czemu na wywołanie? U was tak wcześnie wywołują? Ja byłam 41+5 I tylko balonik założyli, na następny dzień dopiero w planach oxy, ale zdążyłam urodzić, u mnie w szpitalu jak kto jest ok to czekają minimum 7 dni.Ja pierwsza ciążę zakończyłam 40+5, a druga 40+4. Nie nastawiam się na przed terminem. Dlatego boję się, że wiecie. Będę miała w karcie ciąży termin na 17.01 (bo tak było w gabinecie), a w aplikacji, biorąc pod uwagę długie cykle pokazuje mi.nawet na 24.01. Więc teoretycznie kiedy będę musiała stawić się na wywołanie, to jeszcze będę miała czas wg tej apki. Rozumiecie o co mi chodzi?