reklama
Angelika22
Fanka BB :)
Molly napisz na jakiejś grupie może albo olx ja mam nowka z paragonem za 40 zł bo ktoś użył kilka razy i mu to wystarczyło , żel praktycznie cały
Ja w tej ciąży nie wiem czy cokolwiek będę stosować poza zwykłym nawilżaniem... W pierwszej stosowałam i nic to nie dało, rozstępy wyszły jakieś 2 tygodnie przed porodem....myslalyscie już o zaczęciu używania balsamów/kremów na rozstępy? zastanawiam się kiedy zacząć.
Nika261
Ja też na Śląsku, no to jeśli faktycznie tak będzie to mąż będzie bardzo niezadowolony a robisz prywatnie czy z NFZ?Tam gdzie ja idę do końca lipca wizyta bez osób towarzyszących, a co dalej nie wiadomo. Ale ja robię prenatalne na Śląsku
AnMil
Dziewczyny ja dziś mam co świętować! Pierwszy raz w tym tygodniu śniadanie zostało w żołądku! Miłego i SPOKOJNEGO dnia Wam wszystkim mamusie życzę dzisiaj - ja niedługo zbieram się po odbiór wyników m.in. glukoza, TSH, HIV, tokso itd - oby wszystko było dobrze!
Dziewczyny które dzisiaj wizytują- trzymam za Was ogromnie kciuki, wierzę, że wszystko będzie u Was dobrze i z niecierpliwością czekam na Wasze zdjęcia i relacje z wizyty
Dziewczyny które dzisiaj wizytują- trzymam za Was ogromnie kciuki, wierzę, że wszystko będzie u Was dobrze i z niecierpliwością czekam na Wasze zdjęcia i relacje z wizyty
Ostatnia edycja:
Stelle
Czytałam już podobne sytuacje na forum grudniówek i chyba Listopadowych mam (tak, jestem na tyle głupia że czytałam te fora od początku żeby wiedzieć ile dziewczyn miało jakieś niepokojące objawy ). Tam też dziewczyny pisały że lekarz stwierdził puste jajo, wysłał do szpitala na zabieg a podczas USG przed samym zabiegiem pojawiało się piękne serduszko ❤ nie chcę żebyś się nastawiała, bo to faktycznie różnie może być. Ale warto zawsze mieć nadzieję ☺ tym bardziej że u Ciebie ładnie pęcherzyk rośnie, to może być kwestia kilku dni jak pojawi się zarodek a później serduszko. Ja bym jeszcze poczekała na Twoim miejscu, 6tyg to wczesna ciąża i na tym etapie nie u każdego widać zarodek. Tym bardziej jeśli lekarz miał zły sprzęt.Cześć kochane mam problem i bardzo się tym stresuje, zacznę od tego że mam nieregularne cykle i chodziłam na monitoring cyklu... Pierwsze usg miałam wg USG w 4+4 tyg i był widoczny sam pęcherzyk ciążowy 6,6 mm 2 tyg później czyli wczoraj byłam znów na usg i wg USG 6+1 tyg i również był sam pęcherzyk ciążowy 18 mm, lekarz powiedział że może być to puste jajo płodowe i dostałam skierowanie do szpitala na poronienie bądź też mogę sama poronic... Nie wiem co mam o tym myśleć czy któras miała podobnie? Może ciąża jest na wczesnym etapie i trzeba poczekać...
Nika261
Mi lekarz mówił że po 12 tyg zacząć, proponował mi zwykła oliwke dla dzieci i bio Oil, mówił że te specyfiki dedykowane na rozstępy i tak mało co dają a są strasznie drogie, ujął to tak - jak rozstępy maja być i tak będą bez względu na to jak drogi środek się nie użyjemyslalyscie już o zaczęciu używania balsamów/kremów na rozstępy? zastanawiam się kiedy zacząć.
G
guest-1705313312
Gość
Po tych wszystkich historiach to teraz ja się zastanawiam czy mam się martwić bo mam z OM 8+2 a z USG 8+4 i nie zauważyłam jeszcze by kiedykolwiek mnie piersi bolały czy też były wrażliwe....może zrobiły się ciut okrągłe ale prócz tego nic
reklama
Sheila
Ja bym jeszcze poczekała. U mnie serduszko widac było dopiero 6t+5d. Robiłaś bete?Cześć kochane mam problem i bardzo się tym stresuje, zacznę od tego że mam nieregularne cykle i chodziłam na monitoring cyklu... Pierwsze usg miałam wg USG w 4+4 tyg i był widoczny sam pęcherzyk ciążowy 6,6 mm 2 tyg później czyli wczoraj byłam znów na usg i wg USG 6+1 tyg i również był sam pęcherzyk ciążowy 18 mm, lekarz powiedział że może być to puste jajo płodowe i dostałam skierowanie do szpitala na poronienie bądź też mogę sama poronic... Nie wiem co mam o tym myśleć czy któras miała podobnie? Może ciąża jest na wczesnym etapie i trzeba poczekać...