reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Jak też o tym marzę. Nie lubię być w ciąży. Od rana jest mi niedobrze a dziś mam zaplanowany cały dzień :(

Co do stanikow to ja kupiłam sobie 2 staniki z Lidla trochę większe niż moje a potem je po prostu wywale. w Lidlu też kupiłam sobie leginsy ciażowe bo nienawidzę jak mnie teraz coś uwiera w brzuch a to 12 tydzień i brzuch mam ogromny w porównaniu do poprzedniej ciąży w której nie było nic widać do 6 miesiąca wcale.

Jak te legginsy z Lidla? Nie są krótkie? Prześwitujące?

Też mam wizytę w tym tygodniu, w czwartek. Nastawienie mega negatywne. Mam przeczucia, że będzie źle. Ale nie nakręcam się, bo wiem, że nie mam na to wpływu. Po prostu stanie się to, co ma się stać.

reklama
Jak te legginsy z Lidla? Nie są krótkie? Prześwitujące?

Też mam wizytę w tym tygodniu, w czwartek. Nastawienie mega negatywne. Mam przeczucia, że będzie źle. Ale nie nakręcam się, bo wiem, że nie mam na to wpływu. Po prostu stanie się to, co ma się stać.
Mam 168 i rozmiar S jest idealny. nic nie prześwituje. parę dni temu były chyba po 12 zł za sztuke

Mam 168 i rozmiar S jest idealny. nic nie prześwituje. parę dni temu były chyba po 12 zł za sztuke
O to ja taki sam wzrost. Kupię, jak tylko się upewnię, że wszystko dobrze z ciążą.
Tak jak pisałam wcześniej, staram się nie kupować ubrań ciążowych, ale takie legginsy na pewno się przydadzą. No i będzie z nimi można stworzyć wiele stylizacji.

ten tydzień będzie bogaty w wizyty :) ja mam w czwartek rano. Ostatnio czuje takie zmęczenie, że najchętniej bym nie wstawała aż mi się do lekarza nie chce iść:)

reklama
ten tydzień będzie bogaty w wizyty :) ja mam w czwartek rano. Ostatnio czuje takie zmęczenie, że najchętniej bym nie wstawała aż mi się do lekarza nie chce iść:)
Ja też nigdzie nie wychodzę poza zejściem na ogród. Siostra moja mieszka dwie ulice dalej ode mnie i dzwoni codziennie przyjdź posiedzisz u nas też na ogrodzie a mi się nie chce nie chce mi się umalować uczesać ubrać jakoś fajniej to chyba jeszcze nie ten czas. Ale za to co mi w tej ciąży się porobiło zawsze byłam mięsożerna za owocami nie przepadałam a teraz owoce mi jakoś wchodzą. Częstuje truskaweczkami szwagier przywiózł z Holandii był na zarobku i powiem że smaczniejsze niż nasze 😁

Załączniki

• received_2668042376773102.jpeg
    received_2668042376773102.jpeg
    414,5 KB · Wyświetleń: 26
Do góry