reklama
U mnie wczoraj było słonecznie i duszno, jak wyszłam na dwór to musiałam się mojego trzymać bo myślałam że zaraz zemdleje... A jak ogólnie w czasie upałów sobie radzicie/lub macie w planach radzić sobie będąc w ciąży? Zostajecie w domu czy wychodzicie na dwór? Ja jestem z tych co uwielbia siedzieć na ogrodzie i czytać książkę ale pod parasolem np
Ja muszę wychodzić z synkiem, więc nie mam wyjścia w pierwszej ciąży większość upałów spędziłam w domu z mdłościami, im cieplej tym gorzej się czułam
Beczulinda
Fanka BB :)
Hej!
Ja jestem rocznik 92
U nas nie ma żadnego wesela. Ale jakbyśmy mieli to bym raczej nie poszła. Mnie to nawet stresuje roczek dziecka na 20lilka osób [emoji23]
U nas tez gorąco i parno, wczoraj to samo. Siedzę w domu, a się ze mnie leje [emoji21] mam nadzieje, że pierdyknie porządna burzą [emoji173]
Powiedzieliśmy w końcu rodzinie o ciąży. Twscuiwa jak to teściowa "no ka wiedziałam, że Ala to dziwna ostatnio się zrobiła i chwała brzuszek". Brzuszka nie chowałam, zwyczajnie jestem taka gruba [emoji23] jeszcze nic mi się wyszło. Moi rodzice się ucieszyli, gratulacje, uściski itp. No ale co.mieli powiedzieć [emoji23]
Na co macie ochotę? Ja dzisiaj miałam mega ochotę na wędzona makrele! Zrobiłam z niej pastę i taka podjarana zabrałam się za jedzenie, ale szału nie było
Ja jestem rocznik 92
U nas nie ma żadnego wesela. Ale jakbyśmy mieli to bym raczej nie poszła. Mnie to nawet stresuje roczek dziecka na 20lilka osób [emoji23]
U nas tez gorąco i parno, wczoraj to samo. Siedzę w domu, a się ze mnie leje [emoji21] mam nadzieje, że pierdyknie porządna burzą [emoji173]
Powiedzieliśmy w końcu rodzinie o ciąży. Twscuiwa jak to teściowa "no ka wiedziałam, że Ala to dziwna ostatnio się zrobiła i chwała brzuszek". Brzuszka nie chowałam, zwyczajnie jestem taka gruba [emoji23] jeszcze nic mi się wyszło. Moi rodzice się ucieszyli, gratulacje, uściski itp. No ale co.mieli powiedzieć [emoji23]
Na co macie ochotę? Ja dzisiaj miałam mega ochotę na wędzona makrele! Zrobiłam z niej pastę i taka podjarana zabrałam się za jedzenie, ale szału nie było
marmolada90
W dolnośląskim od wczoraj piękna pogoda, słoneczko . Dziś jedziemy trochę poleżeć nad jeziorkiem, rozłożymy się gdzieś w cieniu i po prostu polezymy. Mieszkam w bloku więc bardzo mi brakuje łona natury..
Wstałam rano z całkiem niezłym samopoczuciem, zrobiłam sobie i mężowi jajecznicę na śniadanie. Wzięłam może z 2 gryzy i biegłam do toalety jajecznica do kubla, a ja jem jabłko i pije jogurt.
Wstałam rano z całkiem niezłym samopoczuciem, zrobiłam sobie i mężowi jajecznicę na śniadanie. Wzięłam może z 2 gryzy i biegłam do toalety jajecznica do kubla, a ja jem jabłko i pije jogurt.
Klaudiaxx
nie powinno się jeść wędzonych ryb z tego co słyszałam w szczególności makreli.Hej!
Ja jestem rocznik 92
Dziewczyny czy któraś z Was miała w poprzedniej ciąży CC? Zastanawiam się jak
blizna będzie wyglądać jak już urośnie brzuch... czy ona się rozciągnie czy jak lekarz mówił że przez bliznę mogą być różne dolegliwości w ciąży, ale wolałam nie dopytywać póki co jakie to dolegliwości, bo pewnie od razu bym je wszystkie miała na zawołanie. A wczoraj zauważyłam, że z jednej strony zaczyna delikatnie ją wciągać jakby w głąb skóry jakby brzuch delikatnie urósł a blizna została bez zmian
blizna będzie wyglądać jak już urośnie brzuch... czy ona się rozciągnie czy jak lekarz mówił że przez bliznę mogą być różne dolegliwości w ciąży, ale wolałam nie dopytywać póki co jakie to dolegliwości, bo pewnie od razu bym je wszystkie miała na zawołanie. A wczoraj zauważyłam, że z jednej strony zaczyna delikatnie ją wciągać jakby w głąb skóry jakby brzuch delikatnie urósł a blizna została bez zmian
JoannaMB
Też tak mam. Ostatnio mój mąż zjeździł pół miasta w niedzielę za ogórkami malosolnymi bo nagle sobie pomyślałam że może zjem. I co ugryzłam kawałek i był finał...W normalnych warunkach powiedziałabym że pycha i narobiłaś mi ochoty, bo uwielbiam ale dzisiaj nie dałam rady spojrzeć na to zdjęcie dłużej niż 2 sekundy, bo mi się źle zrobiło
JoannaMB
Ja miałam 2 cc tyle że ostatnio 8 lat temu blizna u mnie wygląda ok nic się nie dzieje gorzej tam w środku odczuwam jak chce mi się kichnąć to musze usiąść i się za brzuch złapać bo mnie wtedy tak z prawej strony szarpnie aż łzy stają to pewnie mam zrosty.Dziewczyny czy któraś z Was miała w poprzedniej ciąży CC? Zastanawiam się jak
Nika261
Ja mam mega smaka na kluski na parze w sosie truskawkowym, nie wiem czy bd miała siłę je sobie zrobić ale chyba nie mam wyboru, bo aż ślinka mi leci na samą myślHej!
Ja jestem rocznik 92
reklama
Beczulinda
[emoji33][emoji33][emoji33] no co Ty!!!! Tego nie słyszałam jeszcze nigdy, a trzeci raz w ciąży jestemnie powinno się jeść wędzonych ryb z tego co słyszałam [emoji17] w szczególności makreli.