Kundlica
Fanka BB :)
To trzymam kciuki za dobre wiadomości [emoji3059]Ja o 13.30. do 12 jestem w pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam kciuki za dobre wiadomości [emoji3059]Ja o 13.30. do 12 jestem w pracy
Mi wyszedł wynik 2.48 to jest zły wynik?? granica jest do 2.84.Mam podobnie i moja Pani endokrynolog mówi, że to dobry wynik i że wynik zmienia się odrobinę codziennie... Nie ma stałego poziomu, rano jest inny ale wieczorem również dlatego grunt, żeby było mniej niż 1... chociaż kobiety bez chorób tarczycy nawet powyżej 1 uznaje się za wyniki prawidłowe. Ale ja mam Hashimoto więc warto się skonsultować mimo wszystko że specjalistą bo co u mnie można uznać za normę u Ciebie może nią nie być
Jestem na tym pomarańczowym polu bardzo w stronę czerwonego. powinnam iść do endykrynologa ? wszystkie kobiety w rodzinie mają problemy z tarczycąZ grupy hashimoto
Wiem juz, ze na pewno po maciezynskim tam nie wroce bo nie chce. Ale faktycznie dam jej troche czasu zobaczymy jak dalej bedzie sie zachowywac. I jeszcze dowiadujac sie o ciazy wydluzyla nam godziny otwarcia sklepu mam wrazenie ze zrobila to zlosliwie bo pt i sob do 24 to juz pojechala na grubo. No ale zacisne zeby i wytrzymam ten okres
U mnie dzis spaghetti. Ale od paru dni chodzi za mna grochówka żołnierska, a ze jutro jedziemy do moich rodziców, to zamowilam u tatyA tak z innej beczki. Co tam macie dzisiaj na obiad? Szukam pomysłu, co można zjeść po czym mnie nie zemdli
Myślę, że koniecznie! I to jak najszybciej, bo tsh mocno skacze w trakcie ciąży. Szczególnie jeśli masz to gdzieś genetycznie zapisane..Jestem na tym pomarańczowym polu bardzo w stronę czerwonego. powinnam iść do endykrynologa ? wszystkie kobiety w rodzinie mają problemy z tarczycą
To trzymam kciuki za dobre wiadomości [emoji3059]
Skoro nie chcesz tam wrócić to nie ma nad czym się zastanawiać i leć po l4.
Po co masz się stresować, szefowa jasno powiedziała co o tym myśli i nie szanuje pracowników. Nikt Ci za pracę w ciąży nie da medalu za zasługi.
Ja rozumiem, że jeśli któraś z Was lubi swoją pracę, ma swoją firmę lub praca jest lekka to może chcieć pracować długo. Dziewczyny, które mają problemy, brak persperktyw na pracę po macierzyńskim i wracają z roboty całe zestresowane i dalej chcą do tej pracy chodzić... no sorki, ale ja tego nie rozumiem. Po co?
Jestem na tym pomarańczowym polu bardzo w stronę czerwonego. powinnam iść do endykrynologa ? wszystkie kobiety w rodzinie mają problemy z tarczycą