reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Mi tez czas pędzi jak szalony,może dlatego ze pracuje 🙈 ja jutro zaczynaM 10+0 wiec chyba tez 11 🙈 musimy cieszyć się każda chwila bo fasolki nie długo (w styczniu) już wyskoczą 😁

Noo, a jak się pospieszą to jeszcze mniej i może zostaniemy grudniowymi mamusiami ;)
Ja to liczę, że dziecko będzie bardziej leniwe jak tatuś i wytrwa w brzuchu do 2021 roku. Mam jakiś lęk, że urodzę w święta albo sylwestra 😅

reklama
Noo, a jak się pospieszą to jeszcze mniej i może zostaniemy grudniowymi mamusiami ;)
Ja to liczę, że dziecko będzie bardziej leniwe jak tatuś i wytrwa w brzuchu do 2021 roku. Mam jakiś lęk, że urodzę w święta albo sylwestra 😅
Kurde myślę o tym samym. Bardzo nie chciałabym urodzić w święta ani w sylwestra 😁 nawet nie wiem czy lepiej rodzić w grudniu czy w styczniu :)

Kurde myślę o tym samym. Bardzo nie chciałabym urodzić w święta ani w sylwestra 😁 nawet nie wiem czy lepiej rodzić w grudniu czy w styczniu :)
Ja tam wolę w styczniu, będzie maluszek z początku roku a nie z końca 😁 ale to tylko luźne przemyślenia, bo oczywiście najważniejsze żeby w ogóle donosić ciążę bezproblemowo i żeby wszystko było w porządku z maluszkiem :-)

A mi mąż pojechał po tego pączka po pracy bo od rana za mną chodził 😁😁

reklama
Do góry