reklama
Ale już pięknie dzidzię widaćZobacz załącznik 1129297
Obiecałam i dodaje moje maleństwo! ❤
Ale piękne zdjęcie i jaki już duży maluszekZobacz załącznik 1129297
Kelikla
Fanka BB :)
O sztos.. Ale mega widać już dziecko.. Ja idę na początku 10 tygodnia to ciekawa jestem co będzie widać
Zobacz załącznik 1129297
agusia771a
Aktywna w BB
U nas nie ma przynajmniej do 12 tygodniaDziewczyny mam do Was dość intymne pytanie i nie zdziwi mnie jak żadna nie odpowie. Jak jest u Was teraz z seksem bo przyznam się, że kończę globulki i chcę wrócić do tematu ale trochę się boję? Czy uznajecie to za w pełni bezpieczne teraz w ciąży i szalejecie, czy oszczędzacie się w tym temacie ?
Stelle
Jejku, chyba najpiękniejsze zdjęcie z USG jakie widziałam! super, Twój lekarz musi mieć świetny sprzęt ☺Zobacz załącznik 1129297
Mam zaparcia ale to moja Pani ginekolog mówi, że od utrogestanu i żelaza w witaminach plis ciąża więc kumulacja ... nikomu nie życzę. Mdłości mam raz na dzień albo raz na dwa dni zależy jak leży ... dziś zdarzyło mi się pierwszy raz ... zdziwiłam się bardzo.. I włosy mi wypadają garściami ale to też od dodatkowego progesteronu. Mój typowy objaw ciąży to brak apetytu schudłam już 3 kg... I ból plecow od kilku dni i cycki które już mnie nie bolą... Ale pani ginekolog mówi że jeszcze zaczną i mam się cieszyć urlopem.
CudooooZobacz załącznik 1129297
Kundlica
I mamo! Jakie cudowne ależ chciałabym takie zobaczyć u siebie w przyszłym tygodniuZobacz załącznik 1129297
reklama
Madziulkaaa
Cześć jestem tu nowa ja będę jutro testowaćHej , chyba jestem pierwsza z terminem na 2021. Dziś 28dc i termin spodziewanej @ i nie do końca wyczekiwane 2kreski. Termin wychodzi mi na 01.01.2021. Ktoś że mną zaczyna oczekiwanie?