reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

20200605_210247.jpg

Obiecałam i dodaje moje maleństwo! ❤💙🧡

reklama
Dziewczyny mam do Was dość intymne pytanie i nie zdziwi mnie jak żadna nie odpowie. Jak jest u Was teraz z seksem🙊 bo przyznam się, że kończę globulki i chcę wrócić do tematu ale trochę się boję? Czy uznajecie to za w pełni bezpieczne teraz w ciąży i szalejecie, czy oszczędzacie się w tym temacie ?🙊
U nas nie ma :D przynajmniej do 12 tygodnia :)

Mam zaparcia ale to moja Pani ginekolog mówi, że od utrogestanu i żelaza w witaminach plis ciąża więc kumulacja ... nikomu nie życzę. Mdłości mam raz na dzień albo raz na dwa dni zależy jak leży ... dziś zdarzyło mi się pierwszy raz 🤮... zdziwiłam się bardzo.. I włosy mi wypadają garściami ale to też od dodatkowego progesteronu. Mój typowy objaw ciąży to brak apetytu schudłam już 3 kg... I ból plecow od kilku dni 🤷‍♀️🤦‍♀️😂 i cycki które już mnie nie bolą... Ale pani ginekolog mówi że jeszcze zaczną i mam się cieszyć urlopem.
Zobacz załącznik 1129297
Obiecałam i dodaje moje maleństwo! ❤💙🧡
Cudoooo ❤️❤️❤️❤️❤️

Dziękujemy bardzo za miłe słowa! ❤❤❤. Tak sprzęt wydaje mi się bardzo dobry bo od pierwszej wizyty, wszystko było ładnie widać. Nawet jak był widoczny sam pecherzyk ciążowy i żółty. ❤🧡💙

reklama
Do góry