Klaudiaxx
Fanka BB :)
tak właśnie zmieniłam na 0.61cm haha mam nadzieję, że ładnie urośnie do 16.06Czyli w sumie 6mm, tak? Bo nie sądzę że zmierzyli poniżej 1mm. No to taki książkowy można by rzecz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak właśnie zmieniłam na 0.61cm haha mam nadzieję, że ładnie urośnie do 16.06Czyli w sumie 6mm, tak? Bo nie sądzę że zmierzyli poniżej 1mm. No to taki książkowy można by rzecz
Tak, wiem.. Powinnam pójść w czwartek, ale myślę, że max wtorek środa pójdę i się wyjaśni co nieco.. AchChyba tak jak pisała już Asij, to jest tak wczesny etap ciąży, że pewnie kolejne USG więcej Ci powie. Ja trzymam kciuki, żeby było dobrze Postaraj się tylko nie martwić - łatwo powiedzieć, ale pewnie mało jest "idealnych" ciąży, a stres jednak to najgorsze co nam się przytrafia.
Wiesz co sama nie wiem. Ta nasza grupa na mnie tak działa, uwielbiam Was dziewczyny ale wiem, że miałabym mniej powodów do zmartwień gdybym żyła w niewiedzy... Bo jesteście jak ciążowe kompendia...jak jest ochota i ciąża nie jest zagrożona to po co się powstrzymywać
u mnie jest w drugą stronę, partner się boiWiesz co sama nie wiem. Ta nasza grupa na mnie tak działa, uwielbiam Was dziewczyny ale wiem, że miałabym mniej powodów do zmartwień gdybym żyła w niewiedzy... Bo jesteście jak ciążowe kompendia...
Mój Partner robi wszystko by mi udowodnić, że nie ma powodu do stresów wręcz przeciwnieu mnie jest w drugą stronę, partner się boi
To ogólnie trochę lepiej by wyglądało, bo jeśli brać pod uwagę, że wtedy maluchy rosną już ponoć 1mm dziennie to końcem tygodnia byłoby prawie 6-9, a to trochę więcej niż 2-3mm.. Ale ogólnie wiem, że Teraz to mogę sto teorii dorobić jeszcze trochę łapie się myśli że może nie do końca dobre zmierzył
u mnie jest w drugą stronę, partner się boi
Jej, nie to miałam na celu Ty masz lepszy wynik niż ja, bo 3 dni wcześniej robiony i jest jak książkowy a ja mam nadzieję że to przesunięcie u mnie po prostu takie jest, a teraz już będzie dobrze rosnąć..Wydaje mi się że to wszystko zależy kiedy była owulacja i kiedy doszło do zapłodnienia, więc w każdej ciąży to inaczej wszystko wygląda.. Nie ma się co zamartwiać na zapas. Chociaż szczerze teraz to i ja zaczęłam się martwić
Jej, nie to miałam na celu Ty masz lepszy wynik niż ja, bo 3 dni wcześniej robiony i jest jak książkowy ❤ a ja mam nadzieję że to przesunięcie u mnie po prostu takie jest, a teraz już będzie dobrze rosnąć..
A jakie masz tsh?Spoko,ja tez sie bardzo stresuje,tylko z kolei skokiem tsh......