Nika261
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiJa zaraz wchodzę do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiJa zaraz wchodzę do lekarza
Juz bylam ,w poniedzialek.Jest wszystko ok,jest pecherzyk ciazowy,z pecherzykiem zoltlowym.Bolal mnie niefajnie brzuch i krzyz kilka dni po zrobieniu testu,od razu zaczelam jesc duphaston i leze,no i dolegliwosci generalnie minely.Mam sporo obaw,bo w pierwszej ciąży byla niewydolnosc szyjki i porod przedwczesny na 50 dni przed terminem.Dlatego od razu ucieklam na zwolnienie i sie bardzo oszczedzam.Super na pewno będzie dobrze
Ja mam 2.5 letnia corke
2 poronienia
I teraz ciaza na lekach na razie ok 6t6d
Kiedy wizyta u gin?
Oo, kiedy miałaś wizytę? Było już ładnie widać na USG? Bo skoro masz termin na luty to musi być wczesna ciążaJestem w ciąży ))
Mam termin z OM na 7.02,z usg na 1.02.
Mam juz 13 letnia corke.
Już stracilam w zasadzie nadzieje ma ciaze,a tu taka niespodzianka,szok
Mam tylko nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze.....
No to już tuż tuż. Będę trzymać kciuki.We wtorek
No szòsty tydzien sie wczoraj zaczal.Bylo od razu widac pecherzyczek )))za 10 dni ide znow.Oo, kiedy miałaś wizytę? Było już ładnie widać na USG? Bo skoro masz termin na luty to musi być wczesna ciąża
Czekamy na wieści!!!!Ja zaraz wchodzę do lekarza
Ja miałam wczoraj wizytę, 6+3, dzieciątko maleńkie bo ok 2,5mm ma dopiero... ledwo było widać cokolwiek w pęcherzu, ale lekarz znalazł pulsująca kropeczkę, także mnie ta wizyta trochę uspokoiła :-) Jeśli chcesz iść to porostu nie nastawiaj się że już coś będzie widać, jedynie że może być a nie musi :-)
My staraliśmy się z mężem od kilku cykli :-) ale że akurat mieliśmy z mężem ciche dni w płodne dni to myślałam że nic z tego w tym cyklu, a tu niespodzianka
Jeju, oszaleć można inne dziewczyny miały już to szczęście i w 6 tygodniu słyszały serduszko. Ale my jesteśmy chyba na podobnym etapie bo u mnie z OM wychodzi 30.01, ciekawa jestem jak wyjdzie wg USG ☺No szòsty tydzien sie wczoraj zaczal.Bylo od razu widac pecherzyczek )))za 10 dni ide znow.
A bylas juz u lekarza?ja bylam w poniedzialek,czyli w polowie 5go tygodnia.Nie wytrzymalabym dluzszego czekania..Jeju, oszaleć można inne dziewczyny miały już to szczęście i w 6 tygodniu słyszały serduszko. Ale my jesteśmy chyba na podobnym etapie bo u mnie z OM wychodzi 30.01, ciekawa jestem jak wyjdzie wg USG ☺
Apropo tych objawów, zastanawiałyście się kiedyś czy to może jest dziedziczne? Tak jak i tycie w ciąży? Czytałam kiedyś artykuł o tym, że jeżeli matka nie miała objawowej ciąży to jest wysokie prawdopodobieństwo, że i córka nie będzie miała... Tak samo z tyciem, znam kilka przypadków, że córki tyły tyle samo co ich matki w ciąży... Ciekawe zjawisko