reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Super na pewno będzie dobrze 😉
Ja mam 2.5 letnia corke
2 poronienia
I teraz ciaza na lekach na razie ok 6t6d
Kiedy wizyta u gin?
Juz bylam ,w poniedzialek.Jest wszystko ok,jest pecherzyk ciazowy,z pecherzykiem zoltlowym.Bolal mnie niefajnie brzuch i krzyz kilka dni po zrobieniu testu,od razu zaczelam jesc duphaston i leze,no i dolegliwosci generalnie minely.Mam sporo obaw,bo w pierwszej ciąży byla niewydolnosc szyjki i porod przedwczesny na 50 dni przed terminem.Dlatego od razu ucieklam na zwolnienie i sie bardzo oszczedzam.

Jestem w ciąży :)))
Mam termin z OM na 7.02,z usg na 1.02.
Mam juz 13 letnia corke.
Już stracilam w zasadzie nadzieje ma ciaze,a tu taka niespodzianka,szok :)
Mam tylko nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze.....
Oo, kiedy miałaś wizytę? Było już ładnie widać na USG? Bo skoro masz termin na luty to musi być wczesna ciąża 😊

Ja miałam wczoraj wizytę, 6+3, dzieciątko maleńkie bo ok 2,5mm ma dopiero... ledwo było widać cokolwiek w pęcherzu, ale lekarz znalazł pulsująca kropeczkę, także mnie ta wizyta trochę uspokoiła :-) Jeśli chcesz iść to porostu nie nastawiaj się że już coś będzie widać, jedynie że może być a nie musi :-)

My staraliśmy się z mężem od kilku cykli :-) ale że akurat mieliśmy z mężem ciche dni w płodne dni to myślałam że nic z tego w tym cyklu, a tu niespodzianka 😁

No szòsty tydzien sie wczoraj zaczal.Bylo od razu widac pecherzyczek ;))))za 10 dni ide znow.
Jeju, oszaleć można 😁 inne dziewczyny miały już to szczęście i w 6 tygodniu słyszały serduszko. Ale my jesteśmy chyba na podobnym etapie bo u mnie z OM wychodzi 30.01, ciekawa jestem jak wyjdzie wg USG ☺

Jeju, oszaleć można 😁 inne dziewczyny miały już to szczęście i w 6 tygodniu słyszały serduszko. Ale my jesteśmy chyba na podobnym etapie bo u mnie z OM wychodzi 30.01, ciekawa jestem jak wyjdzie wg USG ☺
A bylas juz u lekarza?ja bylam w poniedzialek,czyli w polowie 5go tygodnia.Nie wytrzymalabym dluzszego czekania..

reklama
Apropo tych objawów, zastanawiałyście się kiedyś czy to może jest dziedziczne? Tak jak i tycie w ciąży? Czytałam kiedyś artykuł o tym, że jeżeli matka nie miała objawowej ciąży to jest wysokie prawdopodobieństwo, że i córka nie będzie miała... Tak samo z tyciem, znam kilka przypadków, że córki tyły tyle samo co ich matki w ciąży... Ciekawe zjawisko 🤔🤔

wolalabym żeby to się to nie sprawdziło, bo moja mama przytyła 30kg i do dziś ma problemy z waga:eek:

Do góry