reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Cześć dziewczyny czytam Was tak od dłuższego czasu i dłuższy czas się zastanawiam czy dołączyć czy nie 🙂.
Mieszkam w uk i to moja 7 ciąża . Mam 2 synów miałam 3 poronienia i jedno musieliśmy usunąć bo na usg 12 tyg wyszło że coś jest nie tak i wysłali mnie do specjalistycznego szpitala na badania z płynu owodniowego i wyszło że malutka ma tylko 5 % szans na przeżycie bo ma wiele wad wrodzonych i to był ,, Zespół Turnera ".
Teraz już jestem bo pierwszym usg jak narazie wszystko dobrze serduszko bije 🙂 najbardziej się boję usg prenatalnego które mam 26 czerwca.
Hej gratulacje😊 a badania prenatalne robisz prywatnie? Czy jednak jest jakas możliwość żeby miec niepłatne tez mieszkam w uk 😉

reklama
Cześć. Czytam Was od pierwszej strony, a teraz nieśmiało dołączam. Jestem po usg, 7w2d, termin na 18.01. Dziś na badaniu była czynność serca.
Mam 32 l i jedno dziecko - córkę ponad 5-letnią.
Boję się, czy wszystko będzie ok. Na razie nikomu nie mówimy. Obecnie pracuję zdalnie i mam zamiar tak ciągnąć jak najdłużej.
Witaj, rozsiądz się :)

A wiesz, że ja do dzisiaj nie poszłam na tego maca. :rofl: Może w niedzielę wyciągnę męża.

Ja będę miała jeszcze dwie koleżanki z pracy, które rodzą w lipcu, ale wiecie co wolę gadać tu z Wami niż z tamtymi. [emoji1787] Jakoś tak normalnie się tu gada a w realu to takie pitolenie, że mi się słuchac nie chce.
No i nie oszukujmy się. Koleżanki z pracy jakis się ciężko zapytać, czy ma jakiś sprawdzony sposób na np hemoroidy [emoji14]

Hejka wszystkim ja tym razem z innej beczki🙈 moja piękna siostrzenica i chrześnica za razem ma za miesiąc roczek❤️, chce jej kupić jakies piękne sukienki na smyku nie ma nic co mi sie podoba znacie moze jakies inne strony😊

mam nadzieję,że to nie bliźniaki hahaha 🙈🙈 za dwa tygodnie idę na kolejną wizytę już wypisać kartę ciąży. no i niestety wkradła się infekcja i dostałam globulki, ale boje się trochę ich brać,że mogą zaszkodzić
Nie bój się bardziej może zaszkodzić nie leczona infekcja A nizeli globulki ❤. Wszystko będzie dobrze.

reklama
Nie bój się bardziej może zaszkodzić nie leczona infekcja A nizeli globulki ❤. Wszystko będzie dobrze.
w takim razie jutro kupię, bo dziś już nie mam na to siły 😔. ale kamień spadł z serca!

dostałam globulki i antybiotyk ale jest napisane że nie zaleca się brania w ciąży..boję się to brać 😔czy któraś miała taką sytuację?

Ostatnia edycja:
Do góry