reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny ja sie czuje okrutnie. Mdlosci od rana do wieczora. Dzis bylo apogeum i zaliczylam pierwsze wymioty.. jak u Was? Ja dzisiaj 8+0.
Ja nie wiem na jakim etapie w końcu jestem. Na pewno 7+ ale nie wiem ile i tym samym nie wiem na kiedy mam termin. Miałam.barfzo nieregularne cykle, raz 41, za miesiąc 32. Teraz nie mam pojęcia kiedy dokładnie była owalcja i kiedy miałam dostać okres. Za to wiem kiedy dzidzia została poęta [emoji14] bo był to jeden, jedyny raz: 1.05. To znaczy, że był to dzień owulacji? Chyba nie musi tego oznaczać, prawda?

Robię test kawy. Od kilku dni nie piłam i czułam się dobrze. Ale ciągle mam na nią ochotę, więc dziś pije. Zobaczymy czy będą mdłości [emoji14]

Pytałyście o jedzenie. Ja jem wszystko, na śniadanie zjadłam jajecznicę że szczypiorkiem, pomidorki koktajlowe i 2 kawałki chleba razowego. Tetaz zjadłam z synem winogrono. Na obiad robię pulpeciki w sosie koperkowym z ziemniaczkami i młode kapusta, potem zjem.jezcze jogusrt naturalny z bananem i na kolację pewnie trochę sałaty, makaron pelnozoarnisty i coś tam jeszcze podrzucam. Staram pilnować tego co jem, bo ogólnie jem.duzo syfu i przez to waga strasznie rośnie. I tak zaczęłam z wagą o 7 większą niż w pierwszej ciąży i boję się tego na jakiej skończę
Boże maze by zjeść coś z takim apetytem tata mi dziś ogórkowa zupkę gotuję mam nadzieję że zjem troszkę

Załączniki

• Screenshot_20200604_114023.jpg
    Screenshot_20200604_114023.jpg
    296,2 KB · Wyświetleń: 57
  • Screenshot_20200604_113932_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200604_113932_com.android.chrome.jpg
    210,5 KB · Wyświetleń: 59
Właśnie sprawdziłam i wychodzi dziewczynka 🙈
Mi też wychodzi dziewczynka, mój bardzo chce chłopca. My mamy z kilkoma koleżankami taką "kolejkę" kolejności wychodzenia w ciążę (I nijak nie w kolejności żadna nie mogła zajść 🤣) i wszystkie za 1 razem miałyśmy dziewczynki, teraz drugą kolejkę pierwsza koleżanka zaczęła chłopcem, ja jestem druga także obym nie zepsuła zabawy ;) Ja w sumie widzę dużo plusów drugiej dziewczynki, ale jak będzie chłopak to też ok, czuję się na chłopca więc zobaczymy.

reklama
Do góry