No genialne to jest, mój ma też jednorazowe klapeczki, ale siadając na samolot to zgłupiałam czy w czy bez
U mnie też są klapeczki i na nfz i prywatnie, ale ja nigdy nie korzystam tylko popitalam w skarpetach.
Wodę zawsze uwielbiałam teraz nawet patrzeć na nią nie mogę od dwóch dni piję to niezdrową Cole bo choć na chwilę mi pomaga
U mnie sprawdza się sok jabłkowy, leję 1/3 szklanki i resztę wody. Wchodzi jak marzenie. W domu mam teraz zapas jakiś 10litrów
Witam już po wizycie ! Jest zarodek z oznakami życia, widziałam pulsujące serduszko ale nie dał mi jeszcze posłuchać. Wychodzi 7 tydzień czyli 6+4 z USG. Termin porodu na 25.01.2021 - jestem pierwsza w przychodni z terminem na styczeń
Dostałam reklamówkę ulotek, pampersy całe 3 sztuki, zaświadczenie do pracy o ciąży, receptę na Duphaston i założyli mi kartę ciąży.
Łezka mi się zakręciła jak powiedział ze wszystko w porządku
Za 2 tygodnie wizyta kolejna i mam przyjść z badaniami
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
i zdjęcie Naszej fasolki
Super
A mi nic nie dali, nawet jednej ulotki nie dostałam.
Ogólnie mam trochę stracha czy mi szpitala nie zamkną, bo co chwile jakieś zarażenia u mnie i w tym tygodniu zamkneli wewnętrzny. ☹ Zastanawiam się nad innym szpitalem, ta sama odległość od domu tylko inny powiat. Mają bardzo dobre opinie i jest szkoła rodzenia przy szpitalu więc można poznać położne przed porodem.