reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

dziewczyny, mam dylemat w co się jutro ubrać do ginekologa 😆 chodzi mi o to, że najwygodniej byłoby założyć sukienkę, bo nie trzeba będzie świecić gołym tyłkiem, ale z drugiej strony jak mi zrobi usg brzuszne to będę cała goła leżeć 😆
Mój ginegolog ma jednorazowe sukieneczki według mnie rewelacyjne rozwiązanie super komfort nie musze się stresować ze świece tyłkiem 😁

reklama
a ile płacicie za wizytę? idę jutro do nowej pani i jestem ciekawa ile mnie policzy.

kurcze tak bym chciała żebyśmy mogli razem wejść, będę używać dobrych argumentów haha

Z tym rozkojarzeniem makabra, miałam dziś konsultację online z terapeutką córki, rano pamiętałem, a jak przyszło co do czego to zasnęłam i przegapiłam, jak mi było głupio do niej dzwonić jak się zorientowałam...

Ja jak się położę na plecach i wyprostuje nogi to mnie brzuch ciągnie więc chyba coś w tym jest. Śpię na boku i jeszcze trochę na brzuchu, ale piersi bolą tak że to chyba bez sensu.

A że tak spytam apropo wizyt, wy też całą wizytę w maseczce i rękawiczkach?
U mnie ja nie mam rękawiczek ani maseczki... ale Pani doktor ma wszystko... 🤷‍♀️. My musimy tylko zdezynfekować ręce przy wejściu do poczekalni.

jak tak czytam to większość widziała serduszko już w 6 tygodniu, także mam nadzieję, że i u mnie tak będzie, bo czekam jak na skazanie, serio. mój facet ma mnie już dość, bo myślę o wszystkich opcjach możliwych..
U mnie było 5 + 3 a wg. Om to był 7 tydzień, każda z nas się stresuje, to normalne, że się denerwujesz :)

reklama
Do góry