reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja ide we wtorek na usg, gin powiedzial ze ma nadzieje ze lepiej bedzie wszystko widac juz :) i nie moge sie doczekac 🙄 i mam obawy i w ogole 🙄 tak chcialabym zeby wszystko bylo dobrze
Będzie wszystko dobrze:) trzeba pozytywnie myśleć. Ja poleciała dzisiaj na betę i o 12 odbiorę wyniki. W poszedniej ciąży biochemicznej miałam ledwo 55. Więc jak teraz będzie wysoka, to znak, że ciąża się ładnie rozwija. Ale nie będę powtarzać drugi raz, żeby się nie stresować przyrostem

reklama
Będzie wszystko dobrze:) trzeba pozytywnie myśleć. Ja poleciała dzisiaj na betę i o 12 odbiorę wyniki. W poszedniej ciąży biochemicznej miałam ledwo 55. Więc jak teraz będzie wysoka, to znak, że ciąża się ładnie rozwija. Ale nie będę powtarzać drugi raz, żeby się nie stresować przyrostem
Dziekuje ❤ Jestem cholernie optymistyczna osoba ale i tak sie boje ;)

Cześć dziewczyny :)
Ja również prawdopodobnie zostanę mamą po raz pierwszy w styczniu 2021 :)
Pierwszy test pozytywny miałam 23.04 o 22:30😄 był to mój 25 dc .(ostania miesiączka 29.03).
4 badania bhcg za mną, ostatni wynik 5 tys i wizyta u Pani ginekolog ,gdzie usłyszałam "bardzo ładna, zdrowa ciąża " :)

Cześć dziewczyny :)
Ja również prawdopodobnie zostanę mamą po raz pierwszy w styczniu 2021 :)
Pierwszy test pozytywny miałam 23.04 o 22:30😄 był to mój 25 dc .(ostania miesiączka 29.03).
4 badania bhcg za mną, ostatni wynik 5 tys i wizyta u Pani ginekolog ,gdzie usłyszałam "bardzo ładna, zdrowa ciąża " :)
Witamy wśród nas :) Który dzień cyklu miałaś taka betę?

Hej dziewczyny,
Dopiero się z Wami witałam, a niestety muszę się z Wami pożegnać.
Zanim zbadałam dziś rano betę, pojawiło się krwawienie. Poszłam do lekarza i na usg nie było już widocznej ciąży, a beta spadła już do 20...
Leżę w domu i mam nadzieję, że wszystko samo się oczyści. Mój lekarz twierdzi, że tak będzie i po weekendzie nie będzie już śladu po ciąży.
Wam życzę wszystkiego dobrego i zdrowych ciąż [emoji3590][emoji120] 3majcie się [emoji4]

Hej dziewczyny,
Zanim zbadałam dziś rano betę, pojawiło się krwawienie. Poszłam do lekarza i na usg nie było już widocznej ciąży, a beta spadła już do 20...
Leżę w domu i mam nadzieję, że wszystko samo się oczyści. Mój lekarz twierdzi, że tak będzie i po weekendzie nie będzie już śladu po ciąży.
Wam życzę wszystkiego dobrego i zdrowych ciąż [emoji3590][emoji120] 3majcie się [emoji4]
Bardzo mi przykro😢 przytulam

reklama
Hej dziewczyny,

Bardzo mi przykro, bardzo bardzo :( nie poddawaj się i napisz jak się uda kolejnym razem . Odzywaj się czasami do nas . Buziaczki

Do góry