E
Ewka34
Gość
Zalozylam spodnie wyprane w Wirku i jak usiade i poczuje zapach to mi nie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy miałaś ostatnia@? Ja miałam 31 marca apka wyliczyła mi termin na 4 stycznia i ta sama apka pokazuje mi 5 tyg 3 dni ciąży tak się zastanawiam kiedy iść na USG chciałam dopiero za 1,5 tyg ale jak u Ciebie już wszystko widać to może przyspieszęCześć dziewczyny, wczoraj byłam na pierwszej wizycie z USG wynika że to 6t2d póki co wszystko jest w najlepszym porządku, serducho maleństwa wali ❤ To najpiękniejsze uczucie jakie kiedykolwiek miałam. Termin 5 stycznia 2020. Trafiłam naprawdę do dobrego lekarza, który mnie uspokoił.
Zaczyna się mnie też mdli od rana ledwo coś na śniadanie wcisnęłam ale o dziwo kawa na głodnego dobrze mi wchodziZalozylam spodnie wyprane w Wirku i jak usiade i poczuje zapach to mi nie dobrze
Ja na sniadanie zjadlam schabowego wczorajszegoZaczyna się mnie też mdli od rana ledwo coś na śniadanie wcisnęłam ale o dziwo kawa na głodnego dobrze mi wchodzi
To mnie wczoraj o 22 zassalo i dwie parówki na zimno z majonezem na stojaco pod lodówka zjadłamJa na sniadanie zjadlam schabowego wczorajszego
Super ❤Moja 8 letnia córka jest taka szczęśliwa że nawet śniadanie do łóżka dostałam. Ale ja tak potrzebuje snu ze szok.
Ja wpierniczalam te schabowe a robilam je o 20 w tej ciazy absolutnie odrzuca mnie na razie od slodkiego wczoraj mowili o michalkach,cukierkach itd a ja na samo przypomnienie smaku robilo mi sie niedobrzeTo mnie wczoraj o 22 zassalo i dwie parówki na zimno z majonezem na stojaco pod lodówka zjadłam
29 marca miałam @ myślę że mogłabyś iść już na USG, chyba że chwilkę poczekasz to będziesz pewna że będzie serduszko.Kiedy miałaś ostatnia@? Ja miałam 31 marca apka wyliczyła mi termin na 4 stycznia i ta sama apka pokazuje mi 5 tyg 3 dni ciąży tak się zastanawiam kiedy iść na USG chciałam dopiero za 1,5 tyg ale jak u Ciebie już wszystko widać to może przyspieszę