reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja niestety stracilam mojego aniolka.. dzis rano mialam brazowe plamienia. Myslalam ze to nic takiego... ale wolalal sie upewnic. Pojechalabym na pogotowie. Po 2 godzinach czekania na ecografie... stwierdzono ze nie ma ma juz bicia serca. 2 tygodnie temu mialam wizyte... i wszystko bylo bardzo dobrze. Serduszko tez bilo. Dzis bylam w 8+5 tygodni... juz zarezerwowali mi wizyte na czyszczenie na srode.. nie moge sie wytrzasnac. Moj maluszek ma juz piekna forme... glowa raczki... nie spodziewalam sie. To jest najgorsze rzecz ktora mi sie przytrafila w moim zyciu.
Bardzo mi przykro kochana! Daj sobie czas na płacz, cierpienie i smutek to bardzo ważne. Wiem co czujesz bo również straciłam dwie ciąże na przełomie 8-10 tyg i kilka ciąży biochemicznych i uwierz mi, że będzie ciężko ale musisz pozwolić sobie na emocje i rozmawiać dużo że swoim partnerem. Ściskam Cię bardzo mocno ! ❤❤❤ ja wszystkie ciążę roniłam w domu na tabletkach wywołujących skurcze porodowe..to również zostawiło mi ogromną traumę. Ale po pewnym czasie postanowiłam zawalczyć jeszcze raz i jeszcze raz... I udało się teraz w najmniej spodziewanym momencie.. Ja wiem, że Tobie też się uda ! ❤❤❤😘

Cześć dziewczyna, ja dzisiaj od rana latałam po laboratoriach. Pierwsze beta, a później badania zlecone przez ginekologa. Myślałam już że zejde na tym fotelu 😨 chyba 5 fiolek mi pobrała 🤷‍♀️
Wynik z dzisiejszej bety 1032,7. A 48h temu zaledwie 417,5. Czytałam że powinna wzrosnąć min o 66%, a u mnie ponad 100, to nie za dużo?
Beta wporzadku mi z 370 skoczyła na 1472

Ja niestety stracilam mojego aniolka.. dzis rano mialam brazowe plamienia. Myslalam ze to nic takiego... ale wolalal sie upewnic. Pojechalabym na pogotowie. Po 2 godzinach czekania na ecografie... stwierdzono ze nie ma ma juz bicia serca. 2 tygodnie temu mialam wizyte... i wszystko bylo bardzo dobrze. Serduszko tez bilo. Dzis bylam w 8+5 tygodni... juz zarezerwowali mi wizyte na czyszczenie na srode.. nie moge sie wytrzasnac. Moj maluszek ma juz piekna forme... glowa raczki... nie spodziewalam sie. To jest najgorsze rzecz ktora mi sie przytrafila w moim zyciu.
Kochana trzymaj się, też raz przez to przeszłam i wiem że żadne słowa nie pomogą, najważniejsze w takim momencie było dla mnie wsparcie rodziny, wypłacz się i rozmawiaj o tym co czujesz, trzymaj się ciepło ❤️

Tak mi przykro Kochana :( serducho pęka.. Tulimy Cie bardzo mocno wszystkie 💔

Hej dziewczyny, mój termin to 02.01.2021. Robiliście betę? Czy że względu na panującą sytuację unikacie wizyt w labolatorium? Pozdrawiam ciepło ;)
Hej mój termin to 13.01.2021,tak.ja robiłam już betę dwa razy i w laboratorium wszystko ok zachowana odległość maski itd, już na drugiej wizycie Panie pielęgniarki wiedziały że mam podejrzenie ciąży więc nawet weszłam bez kolejki 😁

Bardzo mi przykro. Wiem co czujesz. Przechodziłam przez to dwa razy. Nadal boli jak o tym pomyśle. Teraz w ciąży non stop czuje strach i z bezsilności chcę mi się płakać.

Teraz np ryczę bo mąż mnie umówił na tele poradę z diabetologiem na 12, a nie na 19 jak chciałam.

reklama
Do góry