reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja niestety stracilam mojego aniolka.. dzis rano mialam brazowe plamienia. Myslalam ze to nic takiego... ale wolalal sie upewnic. Pojechalabym na pogotowie. Po 2 godzinach czekania na ecografie... stwierdzono ze nie ma ma juz bicia serca. 2 tygodnie temu mialam wizyte... i wszystko bylo bardzo dobrze. Serduszko tez bilo. Dzis bylam w 8+5 tygodni... juz zarezerwowali mi wizyte na czyszczenie na srode.. nie moge sie wytrzasnac. Moj maluszek ma juz piekna forme... glowa raczki... nie spodziewalam sie. To jest najgorsze rzecz ktora mi sie przytrafila w moim zyciu.
Tak mi przykro, mnie również się to przydarzyło pol roku temu. Niestety nie umiem cie pocieszyć bo słowa nie wyraża tego co się czuje. Każda kolejna ciąża będzie dla ciebie trudna, niezapomnisz tego dnia. Ja każdego dnia strasznie się boje, już to ze mną pozostanie. Kochana życzę ci dużo siły żebyś przez to przeszła, wypłacz się, krzycz ale nigdy nie obwiniaj siebie 😘

reklama
KOCHANE ciocie i grupo wsparcia mojej mamy! Mam 1, 38 cm! Mam już rączki i nóżki! Moje serduszko bije 156 uderzeń na minutę. Pani doktor mówiła, że wyglądam na 4 dni starszego niż wychodzi z ostatniej miesiączki. Następna wizytę mamy 05.06 śmiejemy się, że to taka legalna wizyta ciążowa w Szwajcarii, następnie między 11 a 12 tygodniem zrobimy usg prenatalne. ❤❤❤

Kochane dziękuję Wam za wsparcie... nawet nie umiem powiedzieć jak wiele mi to daje!! Zaraz siadam i nadrabiam forum. A na dole załączam moje maleństwo. Zobacz załącznik 1125810Zobacz załącznik 1125811

Widze koleżanko, ze na zakupach już byłaś:cool2:

Tak, ja też tak mam. I tak samo jak u Ciebie nie może być "młodsza".
Statystycznie oni liczą, znaczy komputer liczy, że kobieta ma cykle 28 dniowe, a owulacje 14 dnia cyklu.

Ja właśnie takie mam. A owulacje miałam 15 dnia cyklu. Test ciążowy wyszedł mi 26 dnia cyklu, beta 98 wyszła 28 dnia cyklu.
Więc nie może być tak, że dwa tyg młodsza bo to by oznaczało owulacje gdy już byłam w ciąży... :o 😑
Dlatego tak mnie to zmartwiło. Liczę na to, że to są tylko głupie statystyki. I jak zarodek lub pęcherzyk ma parę mm w tą czy tamtą to to nic nie znaczy i potem nadgoni.
Ale boję się bardzo iść na kolejne usg 😥
Wiem, ja tez sie bałam tego usg i to bardzooo wiec Cię rozumiem, tak sie zamartwiałam że nie mogłam spac nocami, ale myślę też tez te nasze Maleństwa w pozniejszych tygodniach nadrobią swoje rozmiary i będzie juz dobrze,musi być ❤️😘

Ja niestety stracilam mojego aniolka.. dzis rano mialam brazowe plamienia. Myslalam ze to nic takiego... ale wolalal sie upewnic. Pojechalabym na pogotowie. Po 2 godzinach czekania na ecografie... stwierdzono ze nie ma ma juz bicia serca. 2 tygodnie temu mialam wizyte... i wszystko bylo bardzo dobrze. Serduszko tez bilo. Dzis bylam w 8+5 tygodni... juz zarezerwowali mi wizyte na czyszczenie na srode.. nie moge sie wytrzasnac. Moj maluszek ma juz piekna forme... glowa raczki... nie spodziewalam sie. To jest najgorsze rzecz ktora mi sie przytrafila w moim zyciu.
Jezu! 😥 Bardzo, bardzo mi przykro. To okropne co się stało. Aż mi łezki poleciały. Trzymaj się kochana! Bądź dzielna. Przytulam Cie bardzo mocno 🤗
Zaglądaj do nas jak będziesz w stanie. Pisz jak się czujesz.

Bardzo mi przykro :(:( Ja mam dwa poronienia za sobą i wiem co czujesz. Daj sobie czas na płacz, smutek, złość. Masz prawo do tych emocji i trzeba je z siebie wyrzucić. Przytulam mocno Ciebie i partnera :(

Och kochana, tak mi przykro 😔😞 wszystkie jesteśmy całym serduszkiem z Tobą! Straszne to jest... Nie wyobrażam sobie co czujesz 😟 dużo sił teraz dla Ciebie ☹️

Biedactwo, trzymaj się mocno, a my ściskamy Ciebie jeszcze mocniej... Płacz i się nie powstrzymuj, niestety nie na wszystko mamy wpływ i to w tym wszystkim jest najgorsze... Bezradność....

reklama
Do góry