Mixme92
Fanka BB :)
Koordynowana opieka nad kobietą w ciąży czy jakoś tak, prowadzi to u mnie poradnia szpitalna, zgłasza mój lekarz, ale jak dokładnie z tym jest gdzie indziej to nie wiemKOC co to ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koordynowana opieka nad kobietą w ciąży czy jakoś tak, prowadzi to u mnie poradnia szpitalna, zgłasza mój lekarz, ale jak dokładnie z tym jest gdzie indziej to nie wiemKOC co to ?
U mnie dokładnie tak samo. Na porodówce leżała ze mną kobieta która rodziła CC. Po porodzie wyła z bólu. Trzeba było pomagać jej przy dziecku bo ledwo żyła. Mam nadzieję, że mnie to nigdy nie spotka.Ja za to panicznie boję się CC, tak samo bałam się za pierwszym razem i o ile nie będzie sytuacji kryzysowej to dla mnie tylko SN, mimo, że pierwszego porodu nie miałam lekkiego.
Normalne laboratorium w przychodniWołów jak tanio. W jakim laboratorium raczej nie diagnostyka?
KOC co to ?
Ja dwa razy rodziłam sn, ostatni poród CC na szybko robione więc mam porównanie i wolałabym nigdy nie mieć CC.. dla mnie sn jest lżejszym porodem i szybciej dochodziłam do siebie.Ktoś pytał o porody. Ja miałam namiastkę porodu naturalnego do 7 cm rozwarcie, ale na szczęście wzięli mnie na cc i teraz tylko cc.
Tak jest coś takiego, wystawiają chyba zaświadczenie, że kobieta jest niezdolna do porodu naturalnego ze względu na jakąś tam fobięCzytałam gdzieś ma grupie na fbze dziewczyny chodzą do psychologa ze maja problem boją się porodu SN I dostają zaświadczenie że muszą CC mieć ktoś coś słyszał?
Rossig a Ty kiedy masz następną wizytę?Gratuluję dziewczyny wizyt, serduszek i rosnących pęcherzyków
Molly może po prostu na następnej wizycie powiedz prawdę lekarzowi, że byłaś też prywatnie i tamtego leku nie wykupiłaś bo miałaś stare zapasy tego drugiego. I czy może Ci ten tańszy wypisywać