reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Który tydzień?

Odebrałam wyniki bety i przyrost o 90%. ;)
Dziewczyny, a z ciekawości ile płacicie za betę i ile czekacie na wyniki? Z tego co czytałam wcześniej niektóre z Was powtarzają betę nawet po kilka razy. Przy tych wszystkich płatnych wizytach u lekarza i badaniach to już się robi niezła suma 😱

reklama
Dziewczyny, a z ciekawości ile płacicie za betę i ile czekacie na wyniki? Z tego co czytałam wcześniej niektóre z Was powtarzają betę nawet po kilka razy. Przy tych wszystkich płatnych wizytach u lekarza i badaniach to już się robi niezła suma 😱
Pierwszą w poniedziałek 50 zł i dziś druga 39 zł ( bo kupiłam on-line) i nie planuje więcej badać

To i ja dołączam do stycznióweczek 😊 aplikacja wylicza mi termin na 30.01. Mam już za sobą pierwszą wizytę u ginekologa, która odbyła się wczoraj (4t3d) ale niestety na badaniu nie było jeszcze nic widać, nawet pęcherzyka, czy to nie dziwne? 😔 lekarz był na NFZ, prowadzić ciążę chce u kogoś prywatnie ale liczyłam się z tym że USG może na razie mało pokazać i szkoda było mi 160 na wizytę... Dostałam wczoraj skierowanie na badania a na kolejną wizytę mam przyjść za dwa tygodnie. Wczoraj robiłam też beta hcg (wyszła 417,5) jutro jadę powtórzyć żeby zobaczyć czy ładnie rośnie.
Chciałabym się cieszyć bo to planowana ciąża, moja pierwsza ale tak bardzo martwię się że coś może pójść nie tak 😔😔 wiem że to u nas normalne bo trochę Was poczytałam ale liczę na to, że mając teraz w Was wsparcie będzie mi ciut prościej 😊
Powtórz kochana betę i sprawdź przyrost, myślę że wszystko będzie super, na tak wczesnym etapie nic nie widać, wiem że najgorsze jest czekanie, ale na pewno będzie wszystko dobrze 🥰🥰

Ja robiłam dwie, u mnie koszt 20 zł i odbiór wyniku na drugi dzień :)

U mnie beta 35zl wynik online tego samego dnia. Wizyta z usg 200zl, prenatalne chyba 300 lub 350. Resztę badań mam na NFZ w ramach KOC i nie płacę.

reklama
Ktoś pytał o porody. Ja miałam namiastkę porodu naturalnego do 7 cm rozwarcie, ale na szczęście wzięli mnie na cc i teraz tylko cc.

Do góry