reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja przed ciąża nigdy śniadań nie jadłam od razu po wstaniu a teraz tylko się obudzę muszę coś zjeść inaczej tak mi niedobrze . Ogólnie coś czuje ze mdłości i wymioty idą w moja stronę 😬

reklama
Dzień dobry widzę że większość cierpi na bezsenność , dołączam się zasnąć zasnę ale w nicybpobutki co chwilę a od 5 w ogóle spać nie mogę.
Powodzenia u lekarza.
Ja nigdy nie miałam problemów ze snem i tak jest i tym razem. Przykładam głowę do poduszki i odpływam nie wiem kiedy.
Najbardziej mnie cieszy, ze moje dwie krosty zwane przez niektórych piersiami rosną 😄

A ja robie dzis grochowke.. no i poczulam ten boczek wedzony... mmmmm az go zjadlam 😂😂😂 nie mam ochoty na platki,nabial,slodkie paczki,drozdzowki,chleb,warzywa,owoce.. tylko slone mieso,kabanosy itd 🙄

Próbowałam dzisiaj zapisać się na wizytę do ginekologa NFZ najbliższy termin 2 czerwca przecież jajko zniosę do tego czasu 😱 pójdę w następnym tygodniu prywatnie chociaż sprawdzić czy wszystko jest w porządku.

reklama
Dziś dostalam już powiadomienie ze mój album wysłany:) polecam każdej z was

Załączniki

• Screenshot_20200506-103433_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200506-103433_Samsung Internet.jpg
    133,1 KB · Wyświetleń: 94
Do góry