Wiesz kochana.. Zawsze można te płacze zwalic na ciążowe hormony rozumiem, że piersi wróciły do normy?Ja mam dokładnie to samo... Ostanio, wyobraźcie sobie, popłakałam się rano bo mnie piersi nie bolały...
Ogólnie to każdy ten dzień ciąży tak liczę, że mi to tak wolno leci że dramat... I ja na wszystko zwracam uwagę, na każdy szczegół, każde pobelewanie brzucha i zaraz dramatyzuje.... Ja wcześniej straciłam jedna ciążę i teraz niby już biorę odpowiednie leki ale jakoś się ciągle boję że znowu będzie coś nie tak...
reklama
Jaką dawkę heparyny bierzesz ?Zamiast tego zwykłego kwasu foliowego tą zmetylyzowana formę (wcześniej zwyczajnie kwas foliowy), jod (wcześniej nie brałam), wit D (wcześniej też brałam), Acard i heparynę (których wcześniej nie miałam bo nie wiedziałam o moich mutacjach genowych)
Balbinka1991
Fanka BB :)
Czytałam właśnie że omega med jest najlepsza z preparatów dla kobiet. A ile kosztuje?Niedługo zobaczysz serduszko wtedy zmiękniesz ja biorę omega med, jest taka strona pan tabletka poczytaj sobie jakie są rekomendowane.
To najpiękniejszy prezent jaki mogli dostaćHej
Dziś powiedzieliśmy o ciąży rodzicom. Teściowie skakali z radości, a moja mama sie poplakala. Teraz czekamy na serduszko
K
kat1
Gość
Cześć dziewczyny,
Ta noc to istny koszmar od 3 nie śpię mam Okropne mdłości i bolą mnie nogi w łydkach. Wzięłam Magnez i liczę na cud. Ogólnie czuję się jakbym Właśnie wróciła z dwudniowego wesela
Ta noc to istny koszmar od 3 nie śpię mam Okropne mdłości i bolą mnie nogi w łydkach. Wzięłam Magnez i liczę na cud. Ogólnie czuję się jakbym Właśnie wróciła z dwudniowego wesela
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Ja nie moge rano jechać jako pasażer (o byciu kierowcą nie am mowy), bo mdli na maxa. A do pracy mamy z mężem 35 km z czego ok 20km autostradą, gdzie od tak na poboczu sie nie da zatrzymać. Około 8 jest ok. Mimo, ze śpię jak zabita jestem mega niewyspana. Dzisiaj myślałam, ze na węźle nie wyrobię, ale mąż w porę otworzył okno. Już obczail, kiedy mam kryzys i dba o nas. Byle do weekendu i nie wstaje z łóżka w niedzielę xDCześć dziewczyny,
mangusta87
ja się czuje tak jak bym wogole nie spala
faktycznie oczywiście była za krotka
faktycznie oczywiście była za krotka
Ada0701
Ja tez nie mogę spac od 3 w nocy , ale to chyba dlatego go ze mam usg o 9.25Cześć dziewczyny,
Malinowa_959
My w niedziele oznajmilismy cudowna wiadomosc także moi rodzice skakali z radosci, za to tesciowie nie powiedzieli ani słowa. .. Dziwne to było. Mąż niestety słabo się poczuł po braku ich reakcji.. Później dodali, że mamy się nie martwić, bo po prostu maja juz wnuki, dlatego nie było euforii - tym tłumaczeniem tesciowa wygrała mnie to nie ruszyło kompletnie - męża mi tylko szkoda, wiec go pocieszam ja jedynie tak sobie mysle, ze do tej pory nie bylo z tesciowka "wiekszych" problemów i czuje, ze one moga dopiero przyjśćHej
Dziś powiedzieliśmy o ciąży rodzicom. Teściowie skakali z radości, a moja mama sie poplakala. Teraz czekamy na serduszko
reklama
Pawlinka82
Mnie dzisiaj poniosło i wstałam o 4.30 z wielką ochotą na kanapki z pomidorem, musiałam odczekac pół godziny po wzięciu letrox i o 5 już jadłam śniadanie u nie to jeszcze prawie nikt nie wie i ciąży, 2 czerwca mam wizytę i jak wszystko będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży i informujemy rodzinę najbardziej boje się reakcji 14 letniej córki.
Powodzenia na wizycieJa tez nie mogę spac od 3 w nocy , ale to chyba dlatego go ze mam usg o 9.25