reklama
Nika261
Fanka BB :)
Ja mam dokładnie to samo... Ostanio, wyobraźcie sobie, popłakałam się rano bo mnie piersi nie bolały...Dokładnie, ja też po stracie i wczoraj mąż, aż uciekł z domu... wybuchłam takim płaczem i darłam japę, bo się okazało że muszę jakieś oświadczenie do zusu zanieść, a dla mnie stało się to problemem na skalę światową i płakałam w domu sama, bo mnie wku**ia cały świat .... To wszystko przez ten chory stres i wiecznie czarne scenariusze.... Człowiek się cieszyć nie potrafi, zazdroszczę tym beztrosko radosnym dziewczynom cieszącym się każdym dniem ciąży... Dobrze że nie jestem sama i Wy jesteście bo bym skoczyła z balkonu chyba, no ale z dwojga złego chyba lepiej się przygotować i potem ewentualnie miło zaskoczyć
Ogólnie to każdy ten dzień ciąży tak liczę, że mi to tak wolno leci że dramat... I ja na wszystko zwracam uwagę, na każdy szczegół, każde pobelewanie brzucha i zaraz dramatyzuje.... Ja wcześniej straciłam jedna ciążę i teraz niby już biorę odpowiednie leki ale jakoś się ciągle boję że znowu będzie coś nie tak...
TaŁona92
Zaangażowana w BB
Jakie leki bierzesz?Ja mam dokładnie to samo... Ostanio, wyobraźcie sobie, popłakałam się rano bo mnie piersi nie bolały...
Ogólnie to każdy ten dzień ciąży tak liczę, że mi to tak wolno leci że dramat... I ja na wszystko zwracam uwagę, na każdy szczegół, każde pobelewanie brzucha i zaraz dramatyzuje.... Ja wcześniej straciłam jedna ciążę i teraz niby już biorę odpowiednie leki ale jakoś się ciągle boję że znowu będzie coś nie tak...
Nika261
Zamiast tego zwykłego kwasu foliowego tą zmetylyzowana formę (wcześniej zwyczajnie kwas foliowy), jod (wcześniej nie brałam), wit D (wcześniej też brałam), Acard i heparynę (których wcześniej nie miałam bo nie wiedziałam o moich mutacjach genowych)Jakie leki bierzesz?
kat.
Ja mam węch tak wyostrzony, ze nie życzę najgorszemu wrogowi. Wszystko mi śmierdzi, nawet ładne zapachy to teraz dramatHa ha to mnie pocieszyłaś. Ale też pewnie fiołki pięknie pachną
Andzia155
Wczoraj właśnie mąż zapytał o to moją doktor na wizycie .Odradzala białe i zielone herbaty ,zwykłe i owocowe można pić, wiadomo z głową zamiast tego powiedziała żebym piła nawet 2.5l wody dziennieKobietki a powiedzcie jak to jest u was z piciem herbaty? Pijecie normalnie? Ja ogólnie bardzo lubię, ale podobno trzeba z tym uważać i musiałam ograniczyć.. Sama nie wiem jaka herbatę najlepiej wybrać, może coś podpowiecie
Nika261
O jaa, tyle wody to ja nie wypijam to dużoWczoraj właśnie mąż zapytał o to moją doktor na wizycie .Odradzala białe i zielone herbaty ,zwykłe i owocowe można pić, wiadomo z głową zamiast tego powiedziała żebym piła nawet 2.5l wody dziennie
Oki dzięki za podpowiedź
Mąż normalnie mógł być na wizycie? Mój niestety nie, ale mam nadzieję ze się to szybko zmieni
Andzia155
No mi też bardzo ciężko wypić tyle wody...1.5 dziennie piłam ale to jednak aż litr więcej...O jaa, tyle wody to ja nie wypijam to dużo
Oki dzięki za podpowiedź ❤
Mąż normalnie mógł być na wizycie? Mój niestety nie, ale mam nadzieję ze się to szybko zmieni
Tak tak ,wszedł na badanie usg , Pani doktor pokazywała mu serduszko
reklama
Ja pije dwie czarne dziennie, nie umiem funkcjonować bez herbat i jedna kawa rano, myślę że nie przesadzam ilościowo, mam taką nadzieję przynajmniejKobietki a powiedzcie jak to jest u was z piciem herbaty? Pijecie normalnie? Ja ogólnie bardzo lubię, ale podobno trzeba z tym uważać i musiałam ograniczyć.. Sama nie wiem jaka herbatę najlepiej wybrać, może coś podpowiecie