reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Wpuścił lekarz do gabinetu Twojego męża bez problemu ? U mojego na gabinecie jest kartka wywieszona że tylko jedna osoba wchodzi ... I nie mogłam zabrać małża ze sobą tydzień temu na wizytę :(
Tak tak bez problemu, na poprzedniej wizycie pytałam czy może być:)
Dziękuję :)

reklama
Tak patrzę na te wasze zdjęcia i jak pomyślę, że wizytę mam dopiero koło 10tego to myślę, że nie wytrzymam, jeszcze w dodatku dostałam takie zdjęcie że nic w pęcherzyku nie widać(na ekranie było coś tam szarego w środku ;) ) Ale beta z soboty ładna (ponad 16tys) i mam nadzieję, że jak jutro powtórzę to będzie dobry przyrost. Dziś przebrnęłam rozmowę z szefem i o dziwo bardzo ok, za to niewtajemniczona koleżanka z pokoju wściekła, że tak sobie idę na wolne na 3 tygodnie...

Tak patrzę na te wasze zdjęcia i jak pomyślę, że wizytę mam dopiero koło 10tego to myślę, że nie wytrzymam, jeszcze w dodatku dostałam takie zdjęcie że nic w pęcherzyku nie widać(na ekranie było coś tam szarego w środku ;) ) Ale beta z soboty ładna (ponad 16tys) i mam nadzieję, że jak jutro powtórzę to będzie dobry przyrost. Dziś przebrnęłam rozmowę z szefem i o dziwo bardzo ok, za to niewtajemniczona koleżanka z pokoju wściekła, że tak sobie idę na wolne na 3 tygodnie...
Przy takich wartosciach beta juz nie przyrasta tak szybko, takze w razie czego, zebys sie nie stresowala ;)

Ja teraz nastepna wizyte mam 1 czerwca prywatna u gina, ktory prowadzil mi pierwsza ciążę. I chociaż dopiero co dziś bylam, to juz sie nie mogę doczekać, bo jednak w końcu dowiem sie cos porzadniej u porozmawiam normalnie jak z czlowiekem :) bo dzisiejszy gin to porażka :D

Właśnie wyszlam z gabinetu i w luxmedzie babeczka wyliczyła mi termin na 24.01, a moja ginekolog na 22.01. Zobaczymy kto dobrze policzył xD

reklama
Cześć dziewczyny , ja miałam dziś wizytę, termin z om mamy na 5.01 ,z usg na 11.01 😊
Pewnie jeszcze się 3 razy zmieni 😁
Bobo rośnie, ma aż 1cm i Tatus miał dzis okazję zobaczyć jak bije serduszko, super uczucie 😍Zobacz załącznik 1124518

Ale masz szczęście. Ja niestety mojego nie mogłam zabrać ze sobą.
Dzisiaj umawiałam się na prenatalne i też powiedzieli, że tylko jedna osoba może wejść do gabinetu :(
Strasznie mi z tego powodu smutno bo chciałabym, żeby tata też był z nami.

Do góry