reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Wszystko gra :) ludziki maja 19 mm i 2cm, termin jednego to 31grudnia, a drugiego 1 stycznia :D lekarz gbur i patafian, wiecej do.niego nie pojde. Nawet mi cytologii ciul nie chcial zrobić. No i tydzien 8+3 i 8+4, bede liczyc 8+4 :D
Termin taki na przelomie, ale jakos styczniowki mi bardziej odpowiadaja, mama nadzieje, ze mnie nie wyrzucicie :D

reklama
Wszystko gra :) ludziki maja 19 mm i 2cm, termin jednego to 31grudnia, a drugiego 1 stycznia :D lekarz gbur i patafian, wiecej do.niego nie pojde. Nawet mi cytologii ciul nie chcial zrobić. No i tydzien 8+3 i 8+4, bede liczyc 8+4 :D
Termin taki na przelomie, ale jakos styczniowki mi bardziej odpowiadaja, mama nadzieje, ze mnie nie wyrzucicie :D
Wspaniała wiadomość, dwa cudeńka, niech rosną zdrowo!! ❤️❤️

To pięknie ☺️ dwa śliczne malutkie ludziki jakie już duże 😍❤️❤️
Zostań z nami, nikt Cię nie wyrzuci no co Ty 😁😘

Ale czad, jeden poród, dziexi w różnym wieku [emoji23][emoji23] gratuluje serdecznie! I jasne, zostań z nami :)

Fajnie, że ktoś jeszcze na przełomie roku :)
Ja mam na 3 stycznia i mam nadzieję, że dziecku nie będzie się spieszyło bo liczę już na rok 2021 :)

Dziewczyny jestem dziś po wizycie. Mlodziutka ciąża, widac bylo cialko zolte i zarodeczek malutki jeszcze bez serduszka. Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję, ze już wszystko bedzie ladnie widać. Zdjecie z usg zalączam. Dzis jestem 5+4.
Pięknie 😍 i fajnie, że już jest zarodeczek ☺️

Witajcie ☺ chciałam Was przeczytać od pierwszej strony, co mi troszkę zajęło zanim do Was dołączę :) bardzo pięknie się nawzajem wspieracie, to cudowne!! ❤nieśmiało się cieszę, że do mnie w końcu się życie uśmiechnęło i jestem w drugiej ciąży po jednym poronieniu samoistnym.. Dobrze wiem, jak to bardzo boli.... Nie mam jeszcze dzieci i liczę na to, że będę mogła się w końcu cieszyć maluszkiem :) u mnie ciąża potwierdzona betą w 34 dc - 442, po 72 godzinach - 1430 no i oczywiście usg w dn. 5+3,ktorego zdjęcie załączam.. Kolejne usg 27.05 i jestem już przerażona... trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam serdecznie!!! ☺☺
Hej, gratuluję 😁
Teraz już musi być dobrze 😉

Super! Dużo zdrówka 😍😘

reklama
A może chcecie też dopisać coś krótkiego od siebie typu czym się zajmujecie, jakieś zainteresowania itp.
Zamieściłabym to na koniec jako coś 'o mnie' albo 'inne'
A możemy też stworzyć jeszcze drugą tabelkę z datą i godziną kolejnego usg?
Co o tym dziewczyny sądzicie?
Bo tak to cały czas jedna drugą pyta kiedy wizyta ☺️ ja lubię zdjęcia oglądać, wypatruje wizyt i się chyba nawet dziś zastanawiałam kiedy ktoś ma kolejne usg 😁😍

Do góry