Ada0701
Fanka BB :)
Jesteśmy z Toba daj znać poRany, czekam właśnie na wizytę. Wchodze o 15:30. Dopiero teraz czuje jak bardzo sie denerwuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy z Toba daj znać poRany, czekam właśnie na wizytę. Wchodze o 15:30. Dopiero teraz czuje jak bardzo sie denerwuje
Uf! [emoji14]Haha nieee, bliżej Olsztyna, ale rocznik się zgadza [emoji39][emoji39] pozdrów siostrę [emoji3]
11-12, potem 20-21 jak dobrze pamiętam. W 3 trymestrze nie pamiętam który to był tcPytanie do dziewczyn, które w poprzednich ciążach robiły USG prenatalne. W którym tygodniu je robiłyście?
Olu nie dość że jesteś moja imienniczką to jeszcze ten sam rocznikHaha nieee, bliżej Olsztyna, ale rocznik się zgadza pozdrów siostrę
Trzymam kciuki! Koniecznie daj znać !! ❤Rany, czekam właśnie na wizytę. Wchodze o 15:30. Dopiero teraz czuje jak bardzo sie denerwuje
Słyszałam O tej grupie. Podawalas już jej nazwę?
Świetna wiadomośćJestem szczęśliwa. Nie jestem zarazona!!!!
Hej gratuluję kiedy termin?Witam się i ja na koniec stycznia 2021 ☺
Napiszę jutro, dziś idę na pierwszą wizytę i może się już czegoś dowiem.
Ja robiłam 3 razy pierwsze jakiś około 12 tyg i poznałam płećPytanie do dziewczyn, które w poprzednich ciążach robiły USG prenatalne. W którym tygodniu je robiłyście?