reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja nie mogę narzekać mój syn w większości zajmuje się sobą , tez ma prawie 2 lata :) najbardziej mi brakuje spacerów ale mieszkam na 1 pietrze i nie wiem jak miałabym wnieść wózek a bez nie da rady zacznie uciekać i będę musiała nieść do domu a wole nie dźwigać :) wiec wyjdziemy dzis o 16 i zaczekamy na męża aż wróci z pracy i nas „wniesie” do domu :D pamiętajcie ze w rossmann jest promocja idę dziś zobaczyć czy coś zostało z kolorowki :)

reklama
Mam takie pytanie. Pierwszy test ciążowy to byla blada kreska i hcg 278 dwa dni później mocniejsza kreska czy to może oznaczać że ich wzrasta?. Dziś mam powtórne badanie i jestem cała w nerwach

Mam takie pytanie. Pierwszy test ciążowy to byla blada kreska i hcg 278 dwa dni później mocniejsza kreska czy to może oznaczać że ich wzrasta?. Dziś mam powtórne badanie i jestem cała w nerwach
Tak, rośnie :)
20200522_102855.jpeg

Ja nie mogę narzekać mój syn w większości zajmuje się sobą , tez ma prawie 2 lata :) najbardziej mi brakuje spacerów ale mieszkam na 1 pietrze i nie wiem jak miałabym wnieść wózek a bez nie da rady zacznie uciekać i będę musiała nieść do domu a wole nie dźwigać :) wiec wyjdziemy dzis o 16 i zaczekamy na męża aż wróci z pracy i nas „wniesie” do domu :D pamiętajcie ze w rossmann jest promocja idę dziś zobaczyć czy coś zostało z kolorowki :)
Ja latam z dwójką (I wozkiem) z 3 piętra:D

Ja już po wizycie USG wychodzi dokładnie tak samo jak na apce, termin porodu 25.01, to 4tc+4, lekarz mówi że ogólnie dobre umiejscowienie, rozmiar pęcherzyka też :) za 2 tyg kolejna wizyta, powiedział że już powinno być bicie serduszka :)

reklama
Ja mam 29 maja zeby skonsultować wyniki badań i zrobić cytologię to będzie już 9 tydzień :) a później pewnie kolejne to badania prenatalne i wizyta u gin w 13tc :) chyba ze coś będzie nie tak z ciśnieniem to częściej :)

Do góry