reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

myśle ze na 100% ciąża tylko wszystko wymaga czasu . Ja gdybym poszła teraz pewnie bym już coś zobaczyła ale nie chce później się zamartwiać :)
Powiem ci ze ciesze sie ze poszlam tak wczesnie bo dostalam luteine :p lepiej byc zabezpieczonym :) tzn jestem spokojniejsza.

reklama
A ja konsultowalam się dzisiaj telefonicznie i nie chcą przepisać luteiny. MÓWIĄ, że nie potrzebna...

A ja konsultowalam się dzisiaj telefonicznie i nie chcą przepisać luteiny. MÓWIĄ, że nie potrzebna...
Jak moga stwierdzic po rozmowie telefonicznej? Mi w zasadzie zapisal bo po luteinie albo przyjdzie okres albo utrzyma ciaze wiec dlatego mi to przepisal.

A dajcie spokój. Dzwoniłam do lekarza nie ma wizyt , lekarz oddzwonil poszlam na bete A tam taka kolejka. Stałam 1.5 h I dwie osoby weszly. Mowie o niee wychodzę. Na NFZ lekarz nie przyjmuje to zapisałam się na jutro na 16 prywatnie i usg też zrobi od razu :)

A dajcie spokój. Dzwoniłam do lekarza nie ma wizyt , lekarz oddzwonil poszlam na bete A tam taka kolejka. Stałam 1.5 h I dwie osoby weszly. Mowie o niee wychodzę. Na NFZ lekarz nie przyjmuje to zapisałam się na jutro na 16 prywatnie i usg też zrobi od razu :)
Ale robia problemy :/ ja ide na nfz ale to jakby prywatna klinika

Ja ze względu na operację wycinania mięśniaków moj ginekolog nie podejmuje się prowadzenia ciąży jak twierdzi jest ciąża wysokiego ryzyka i muszę zapisać się do przychodni przy szpitalnej termin najbliższy 24 czerwca ale do tego czasu mam mieć już potwierdzona ciążę i zrobione wyniki, jutro umawiam się do innego lekarza i zobaczę co z tego wyjdzie, ogromny problem niestety teraz z dostaniem się gdziekolwiek😔

reklama
Do góry