reklama
ZawszeWięcej
Fanka BB :)
Równo za tydzień kończy 5 miesięcy. Natomiast jeszcze się nie obraca. Czekam na tę umiejętność.A ile ma miesięcy ze wkłada już stopki do buzi?
G
gość _199
Gość
Każde dziecko inne mój jeszcze nie łapie nawet za stopki, a już się obraca.Równo za tydzień kończy 5 miesięcy. Natomiast jeszcze się nie obraca. Czekam na tę umiejętność.
ZawszeWięcej
No dokładnie.Każde dziecko inne mój jeszcze nie łapie nawet za stopki, a już się obraca.
JustynaUK
Mój obraca się chętnie i często, a za stopki tez nie łapie. To znaczy zdarzyło mu się ze 2 razy moze. We wtorek będzie miał 16 tygodni.Każde dziecko inne mój jeszcze nie łapie nawet za stopki, a już się obraca.
No to moj się obraca na brzuch jak miał 3 miesiące i 2 dni, teraz ma 4,5 msc łapie się za kolana, obraca, czasem nawet na plecy, nogi podciągna pod brzuch jak leży na orzechy, odpycha się do tylu, do przodu tez czasem się przesuwa, i leżąc na brzuchu wokół własnej osi się obraca. Bawi się zabawkami, na plecach i na brzuchu sięga po nie i się bawi. A starsza córka miała 6,5 miesiąca jak zrobiła dopiero obrót na brzuch. To ostatni dzwonek ale była leniwa a nic jej nie dolega. Teraz ma niecałe 3 lata
Mama po raz drugi👍
Nie m a reguły nasza ma 4 miesiące przewraca się na bok i kręci wokół własnej osi będąc na brzuchu.
tymoniiwa1
Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa, synek urodzil sie 21 stycznia. Mam pytanie, czy któras z was ma problem z jedzeniem u dziecka? Karmie mm od poczatku i niestety syn jest baaardzo niechętny do picia mleka. Juz sama nie wiem co robić. Ile dobowo piją mleka wasze dzieci?
Jestem tu nowa, synek urodzil sie 21 stycznia. Mam pytanie, czy któras z was ma problem z jedzeniem u dziecka? Karmie mm od poczatku i niestety syn jest baaardzo niechętny do picia mleka. Juz sama nie wiem co robić. Ile dobowo piją mleka wasze dzieci?
A na wadze przybiera??Czesc dziewczyny
reklama
tymoniiwa1
Ostatnio w niecale 3 tyg przybrał 400gA na wadze przybiera??