G
gość _199
Gość
Mi z krwią odeszła część niecały miesiąc temu, więc bądź tu mądry i pisz wierszeA mi położna mówiła i tak też czytałam, że jak jest zabarwiony krwią, to poród w przeciągu 24h, jeśli biały, to nawet 2 tygodnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi z krwią odeszła część niecały miesiąc temu, więc bądź tu mądry i pisz wierszeA mi położna mówiła i tak też czytałam, że jak jest zabarwiony krwią, to poród w przeciągu 24h, jeśli biały, to nawet 2 tygodnie.
Jeśli nic się nie wydarzy to liczę że w poniedziałek wezmą mnie na wywołanie bo ile można czekać na księcia.Mi z krwią odeszła część niecały miesiąc temu, więc bądź tu mądry i pisz wiersze
No jak cię wezmą na wywołanie, to będziemy miały dzieciaczki z tego samego dnia, ja CC w poniedziałekJeśli nic się nie wydarzy to liczę że w poniedziałek wezmą mnie na wywołanie bo ile można czekać na księcia.
O kurde no to ja już nie wiem. Nie ma chyba żadnych reguł co do poroduMi z krwią odeszła część niecały miesiąc temu, więc bądź tu mądry i pisz wiersze
Mój mąż ma urlop od poniedziałku więc innej opcji dzieciak nie ma chociaż wiesz kiedy to się wydarzy też już bym chciała wiedzieć. A z tymi ruchami to sama już nie wiem moja ginekolog mówiła bym sobie głowy nie zawracała liczeniem a wczoraj była położna i mówi że cztery ruchy na godzinę. A ten mój dzieciak ma różne dni i raz jest spokojny a raz szaleje a piszą że jak dużo ruchow to też nie dobrze xDNo jak cię wezmą na wywołanie, to będziemy miały dzieciaczki z tego samego dnia, ja CC w poniedziałek
Trochę się chyba boje, w ogóle synek się jakoś wyciszyl i chciałabym mieć go w spokoju obok siebie.
No ja już zauważyłam, że dzieci lubią nas zaskakiwać od samego początkuO kurde no to ja już nie wiem. Nie ma chyba żadnych reguł co do porodu
Mój gin kazał liczyć 10 ruchów dziennie, mam nawet taka kartkę, ale nie korzystam z niej bo bym osiwiała skupiając się na ruchach. Za to na necie pisze o 10ruchach w ciągu godziny, więc sama nie wiem rusza się za dużo źle, nie rusza się jak zawsze też źleMój mąż ma urlop od poniedziałku więc innej opcji dzieciak nie ma chociaż wiesz kiedy to się wydarzy też już bym chciała wiedzieć. A z tymi ruchami to sama już nie wiem moja ginekolog mówiła bym sobie głowy nie zawracała liczeniem a wczoraj była położna i mówi że cztery ruchy na godzinę. A ten mój dzieciak ma różne dni i raz jest spokojny a raz szaleje a piszą że jak dużo ruchow to też nie dobrze xD
Ja tak samo mam gdybym liczyła co kilka dni bym jeździła do szpitala a tez mam łożysko z przodu jak ty bo pamiętam ze kiedyś pisałaś i sie zastanawiam czy to ma wpływ bo róznie piszą i mówią .No ja już zauważyłam, że dzieci lubią nas zaskakiwać od samego początku
Mój gin kazał liczyć 10 ruchów dziennie, mam nawet taka kartkę, ale nie korzystam z niej bo bym osiwiała skupiając się na ruchach. Za to na necie pisze o 10ruchach w ciągu godziny, więc sama nie wiem rusza się za dużo źle, nie rusza się jak zawsze też źle
Taak łożysko jest z przodu i strasznie amortyzuje ruchy małego.Ja tak samo mam gdybym liczyła co kilka dni bym jeździła do szpitala a tez mam łożysko z przodu jak ty bo pamiętam ze kiedyś pisałaś i sie zastanawiam czy to ma wpływ bo róznie piszą i mówią .
Ja ważyłam się ostatni raz w 36 i 38 tygodniu i żadnej różnicy nie było to jest te +15/16 kg teraz jestem 40 +3 i nie wchodzę na wagę już. Powiedziałam sobie ze waga będę się martwić później dam sobie taki ponad miesiąc po porodzie i wtedy wejdę na wagę a tak to zobaczymy jak mi zejdzie "naturalnie" . Nie wiem czy ważą kobietę przy porodzie i odrazu po mam nadzieję że nieTaak łożysko jest z przodu i strasznie amortyzuje ruchy małego.
Ogólnie to ile przybrałas? Bo ja 20 kg jakiś horror dla mnie, nie sądziłam, że tyle można ważyć