reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jeśli nic się nie wydarzy to liczę że w poniedziałek wezmą mnie na wywołanie :D bo ile można czekać na księcia.
No jak cię wezmą na wywołanie, to będziemy miały dzieciaczki z tego samego dnia, ja CC w poniedziałek 🙈
Trochę się chyba boje, w ogóle synek się jakoś wyciszyl i chciałabym mieć go w spokoju obok siebie.

No jak cię wezmą na wywołanie, to będziemy miały dzieciaczki z tego samego dnia, ja CC w poniedziałek 🙈
Trochę się chyba boje, w ogóle synek się jakoś wyciszyl i chciałabym mieć go w spokoju obok siebie.
Mój mąż ma urlop od poniedziałku więc innej opcji dzieciak nie ma :D chociaż wiesz kiedy to się wydarzy też już bym chciała wiedzieć. A z tymi ruchami to sama już nie wiem moja ginekolog mówiła bym sobie głowy nie zawracała liczeniem a wczoraj była położna i mówi że cztery ruchy na godzinę. A ten mój dzieciak ma różne dni i raz jest spokojny a raz szaleje a piszą że jak dużo ruchow to też nie dobrze xD

O kurde 😂 no to ja już nie wiem. Nie ma chyba żadnych reguł co do porodu 😁
No ja już zauważyłam, że dzieci lubią nas zaskakiwać od samego początku 🤣

Mój mąż ma urlop od poniedziałku więc innej opcji dzieciak nie ma :D chociaż wiesz kiedy to się wydarzy też już bym chciała wiedzieć. A z tymi ruchami to sama już nie wiem moja ginekolog mówiła bym sobie głowy nie zawracała liczeniem a wczoraj była położna i mówi że cztery ruchy na godzinę. A ten mój dzieciak ma różne dni i raz jest spokojny a raz szaleje a piszą że jak dużo ruchow to też nie dobrze xD
Mój gin kazał liczyć 10 ruchów dziennie, mam nawet taka kartkę, ale nie korzystam z niej bo bym osiwiała skupiając się na ruchach. Za to na necie pisze o 10ruchach w ciągu godziny, więc sama nie wiem 🙈🙈 rusza się za dużo źle, nie rusza się jak zawsze też źle 😆

No ja już zauważyłam, że dzieci lubią nas zaskakiwać od samego początku 🤣

Mój gin kazał liczyć 10 ruchów dziennie, mam nawet taka kartkę, ale nie korzystam z niej bo bym osiwiała skupiając się na ruchach. Za to na necie pisze o 10ruchach w ciągu godziny, więc sama nie wiem 🙈🙈 rusza się za dużo źle, nie rusza się jak zawsze też źle 😆
Ja tak samo mam :D gdybym liczyła co kilka dni bym jeździła do szpitala :D a tez mam łożysko z przodu jak ty bo pamiętam ze kiedyś pisałaś i sie zastanawiam czy to ma wpływ bo róznie piszą i mówią .

Ja tak samo mam :D gdybym liczyła co kilka dni bym jeździła do szpitala :D a tez mam łożysko z przodu jak ty bo pamiętam ze kiedyś pisałaś i sie zastanawiam czy to ma wpływ bo róznie piszą i mówią .
Taak łożysko jest z przodu i strasznie amortyzuje ruchy małego.
Ogólnie to ile przybrałas? Bo ja 20 kg 🤣🤣🤣 jakiś horror dla mnie, nie sądziłam, że tyle można ważyć 🙈

A ja z dwóch kont odpisuje bo na kompie mam inne I na telefonie bo zgubiłam hasło i teraz zobaczyłam że odpisałam z drugiego :D

reklama
Taak łożysko jest z przodu i strasznie amortyzuje ruchy małego.
Ogólnie to ile przybrałas? Bo ja 20 kg 🤣🤣🤣 jakiś horror dla mnie, nie sądziłam, że tyle można ważyć 🙈
Ja ważyłam się ostatni raz w 36 i 38 tygodniu i żadnej różnicy nie było to jest te +15/16 kg teraz jestem 40 +3 i nie wchodzę na wagę już. Powiedziałam sobie ze waga będę się martwić później dam sobie taki ponad miesiąc po porodzie i wtedy wejdę na wagę a tak to zobaczymy jak mi zejdzie "naturalnie" . Nie wiem czy ważą kobietę przy porodzie i odrazu po mam nadzieję że nie :D

Do góry