reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

@ness. Może zadzwoń do swojego szpitala i dopytaj jak to jest? Szkoda się niepotrzebnie denerwować. Nie wiem jak jest w innych szpitalach, ale tam gdzie rodze jest infolinia specjalna dla kobiet w okresie okoloporodowym i naprawdę dużo pomaga.

reklama
Och to klops, no trudno trzeba będzie to wziąć na klatę w takim razie.
Będę dzwoniła jutro do szpitala i się dowiem co i jak.
Panikuje także bo kuzyn mial ponad miesiąc temu koronę, robił test i przeciwciała i już był po, a teraz w pl zrobił test przed powrotem do Niemiec do pracy i wyszedł mu znowu pozytywny, więc te testy jednak fałszują ;/

Czesc! Czy masz wykupioną „swoją „ położna w Ujastku?? Tez mam zamiar tam rodzic ciekawa jestem jak to teraz wyglada..

Z tym znieczuleniem to bardziej chodzi o to, że wydluza się faza parcia i faktycznie nie jest to najlepsze dla dziecka. Miałam super położna przy porodzie, A i tak widziałam jak niechętnie wypowiadala się o tym efekcie znieczulenia.
Z drugiej strony ten szpital nastawiony jest na cc i to taka "fabryka" wiec tez chodzi o czas.

Czesc! Czy masz wykupioną „swoją „ położna w Ujastku?? Tez mam zamiar tam rodzic ciekawa jestem jak to teraz wyglada..
Nie mam. Nie widzę w tym większego sensu szczególnie w tym okresie covidowym gdzie tak naprawdę może się okazać, że będzie musiała iść na kwarantanne itp. Jak wszędzie są różne położne i mam tylko nadzieję dobrze trafić:)
Na kiedy masz termin?

Dziewczyny A testy macie z nosa,?Bo w moim szpitalu robią każdej ciężarnej podczas ktg z nosa A i tak trzeba rodzić w maseczce.horror.szukam szpitala bez testów.

reklama
Dziewczyny A testy macie z nosa,?Bo w moim szpitalu robią każdej ciężarnej podczas ktg z nosa A i tak trzeba rodzić w maseczce.horror.szukam szpitala bez testów.
U mnie przy sn nie robią w ogóle i rodzić nie trzeba w maseczce. Maseczke trzeba mieć tylko jak jest obchód lekarzy i przy wyjściu z sali.

Do góry