reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

@ness. Może zadzwoń do swojego szpitala i dopytaj jak to jest? Szkoda się niepotrzebnie denerwować. Nie wiem jak jest w innych szpitalach, ale tam gdzie rodze jest infolinia specjalna dla kobiet w okresie okoloporodowym i naprawdę dużo pomaga.

reklama
Och to klops, no trudno trzeba będzie to wziąć na klatę w takim razie.
Będę dzwoniła jutro do szpitala i się dowiem co i jak.
Panikuje także bo kuzyn mial ponad miesiąc temu koronę, robił test i przeciwciała i już był po, a teraz w pl zrobił test przed powrotem do Niemiec do pracy i wyszedł mu znowu pozytywny, więc te testy jednak fałszują ;/

Czesc! Czy masz wykupioną „swoją „ położna w Ujastku?? Tez mam zamiar tam rodzic ciekawa jestem jak to teraz wyglada..

Z tym znieczuleniem to bardziej chodzi o to, że wydluza się faza parcia i faktycznie nie jest to najlepsze dla dziecka. Miałam super położna przy porodzie, A i tak widziałam jak niechętnie wypowiadala się o tym efekcie znieczulenia.
Z drugiej strony ten szpital nastawiony jest na cc i to taka "fabryka" wiec tez chodzi o czas.

Czesc! Czy masz wykupioną „swoją „ położna w Ujastku?? Tez mam zamiar tam rodzic ciekawa jestem jak to teraz wyglada..
Nie mam. Nie widzę w tym większego sensu szczególnie w tym okresie covidowym gdzie tak naprawdę może się okazać, że będzie musiała iść na kwarantanne itp. Jak wszędzie są różne położne i mam tylko nadzieję dobrze trafić:)
Na kiedy masz termin?

Dziewczyny A testy macie z nosa,?Bo w moim szpitalu robią każdej ciężarnej podczas ktg z nosa A i tak trzeba rodzić w maseczce.horror.szukam szpitala bez testów.

reklama
Dziewczyny A testy macie z nosa,?Bo w moim szpitalu robią każdej ciężarnej podczas ktg z nosa A i tak trzeba rodzić w maseczce.horror.szukam szpitala bez testów.
U mnie przy sn nie robią w ogóle i rodzić nie trzeba w maseczce. Maseczke trzeba mieć tylko jak jest obchód lekarzy i przy wyjściu z sali.

Do góry