Justynanana
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym znieczuleniem to bardziej chodzi o to, że wydluza się faza parcia i faktycznie nie jest to najlepsze dla dziecka. Miałam super położna przy porodzie, A i tak widziałam jak niechętnie wypowiadala się o tym efekcie znieczulenia.
Z drugiej strony ten szpital nastawiony jest na cc i to taka "fabryka" wiec tez chodzi o czas.
Nie mam. Nie widzę w tym większego sensu szczególnie w tym okresie covidowym gdzie tak naprawdę może się okazać, że będzie musiała iść na kwarantanne itp. Jak wszędzie są różne położne i mam tylko nadzieję dobrze trafićCzesc! Czy masz wykupioną „swoją „ położna w Ujastku?? Tez mam zamiar tam rodzic ciekawa jestem jak to teraz wyglada..
SN czy cesarka? Trzymamy kciukiHej dziewczyny. Ja juz w szpitalu. Czekam na wynik testu na covid. Jestem zdrowa nic mi nie jest ale boję się zeby nie wyszedł pozytywny bo nawet nie wiem co wtedy. Emocje różnie, raz panika raz spokój. Glowa boli ze stresu , głodu i braku snu.
Powodzenia!Hej dziewczyny. Ja juz w szpitalu. Czekam na wynik testu na covid. Jestem zdrowa nic mi nie jest ale boję się zeby nie wyszedł pozytywny bo nawet nie wiem co wtedy. Emocje różnie, raz panika raz spokój. Glowa boli ze stresu , głodu i braku snu.
U mnie w szpitalu robia z gardla i z nosa wrrr..Dziewczyny A testy macie z nosa,?Bo w moim szpitalu robią każdej ciężarnej podczas ktg z nosa A i tak trzeba rodzić w maseczce.horror.szukam szpitala bez testów.
U mnie przy sn nie robią w ogóle i rodzić nie trzeba w maseczce. Maseczke trzeba mieć tylko jak jest obchód lekarzy i przy wyjściu z sali.Dziewczyny A testy macie z nosa,?Bo w moim szpitalu robią każdej ciężarnej podczas ktg z nosa A i tak trzeba rodzić w maseczce.horror.szukam szpitala bez testów.