reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Hej dziewczyny. Ja juz w szpitalu. Czekam na wynik testu na covid. Jestem zdrowa nic mi nie jest ale boję się zeby nie wyszedł pozytywny bo nawet nie wiem co wtedy. Emocje różnie, raz panika raz spokój. Glowa boli ze stresu , głodu i braku snu.
Dawaj znać co się dzieje w miarę możliwości :) pamiętam jak jeszcze kilka dni temu ja leżałam i rodziłam. Bardzo lubiłam tutaj zaglądać i dzielić się info :) Powodzenia!

reklama
Byłam dziś na wizycie.2,5 tygodnia do porodu A córka waży 2600kg.ginekolog powiedziała że drobna jest,może dobije do 3kg.

Który tc?
Ja dziś mam 37 :) więc już oddycham spokojniej :) właściwie to pasuje już coś zachęcać do wyjścia małą 😂
38+4 mala wazy 2950
Jak nie urodze w tym tygodniu to mam przyjsc za tydzien jeszcze. Kurcze musze sie bardziej postarac zeby wyszla 😆 zapomnialam zapytac czy mam juz odstawic magnez i luteine. Ale raczej tak bo po co brac jak chce juz rodzic 🤔

reklama
A ja już tulę swojego synka❤, urodził się 3 stycznia w 38 i 2 tc. Przy opartych okazało się że ma źle ulozecznie odgieciowo twarzyczkowe coś takiego chyba i nie jest możliwe sn mimo,że już było widać.. na szybko cc. Najważniejsze,że wszystko skończyło się szczęśliwie 😀 może gdyby nie mega długo spacer w Nowy Rok jeszcze bylby w brzuszku. Pozdrawiam wszystkie Mamusie oczekujące na rozwiązanie 😀

Do góry