Lenuszka
Mamusia Gajusi
Otwórz oknoNo ja w domu tez maz mi zawsze okno
Otwiera bo nie moge oddychac i mdleje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Otwórz oknoNo ja w domu tez maz mi zawsze okno
Otwiera bo nie moge oddychac i mdleje
Tak,ta druga nie moze Cie teroryzowacOtwórz okno
Pozwolila otworzyć bo widziala ze padneTak,ta druga nie moze Cie teroryzowac
A nie ma jak grzejnika zakręcić?Pozwolila otworzyć bo widziala ze padne
Grzejnik zakrecony tu jeszcze robia remont i wszędzie pyl kicham jak 150 mam alergie powiedza ze covid jeszcze ..A nie ma jak grzejnika zakręcić?
Aha. A Ty już brałaś teraz rzeczy i do porodu i dla dzieciaczków czy tylko sobie jeszcze na pobyt?Grzejnik zakrecony tu jeszcze robia remont i wszędzie pyl kicham jak 150 mam alergie powiedza ze covid jeszcze ..
Na tydzien dla siebie jestem po obchodzie mam miec 2 usg nie mam objawow por9du przedwczesnego więc sterydy niepotrzebne kij ze szyjka1.5 cm i napina mi sie macica i rozpieraAha. A Ty już brałaś teraz rzeczy i do porodu i dla dzieciaczków czy tylko sobie jeszcze na pobyt?