Justynanana
Fanka BB :)
Oj dużo by pisać.. wiadomo nieszczęścia chodzą parami, jak nie tłumem..A co cię tak stresuje? Sama chciałabym jakiś złoty lek na nerwy. .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dużo by pisać.. wiadomo nieszczęścia chodzą parami, jak nie tłumem..A co cię tak stresuje? Sama chciałabym jakiś złoty lek na nerwy. .
Ehh no u mnie podobnie, zamiast być oaza spokoju, to wszystko na raz się za przeproszeniem wysralo i czekam aż siwa będę..Oj dużo by pisać.. wiadomo nieszczęścia chodzą parami, jak nie tłumem..
Dokładnie.. martwię się bardzo o dziecko żeby nie zaszkodzić tymi nerwamiEhh no u mnie podobnie, zamiast być oaza spokoju, to wszystko na raz się za przeproszeniem wysralo i czekam aż siwa będę..
Ja na początku tyle nerwów mu dalam, a on sobie bryka tam szczęśliwy, więc mam nadzieję, ze jest jakoś chroniony.Dokładnie.. martwię się bardzo o dziecko żeby nie zaszkodzić tymi nerwami
To właśnie moja czasami się wierci nerwowo jak się bardziej zestresuje..Ja na początku tyle nerwów mu dalam, a on sobie bryka tam szczęśliwy, więc mam nadzieję, ze jest jakoś chroniony.
Chociaż wiadomo najlepiej się wyciszyć, tylko jak -.-
Podobno super, pozwala uniknąć nacięcia. Ja na pewno bym się na to zdecydowała, gdybym miała snA co myślicie o masażu krocza przed porodem SN?
Ta daja ten tardyferon po ktorym boli mnie brzuch az mnie skręca mowie ze mi szkodzi to trudno@Agnieszka2929 może w szpitalu dadzą Ci coś na anemię ja np przed ciążą miałam zastrzyki z żelaza itd żeby wyniki były oki