G
gość _199
Gość
Nie widziałam tam żadnych pajacyków 56 ;/sinsay patrzyłaś? akurat jest black week
A tam jest 56, bo co wchodzę to zawsze od 62 ubranka.Może w Pepco często są poprzecinane po 8zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie widziałam tam żadnych pajacyków 56 ;/sinsay patrzyłaś? akurat jest black week
A tam jest 56, bo co wchodzę to zawsze od 62 ubranka.Może w Pepco często są poprzecinane po 8zl
Tak są taki oddzielny wieszak z takimi najmniejszymi na górze zawsze czapeczki wrzucone i niedrapkiNie widziałam tam żadnych pajacyków 56 ;/
A tam jest 56, bo co wchodzę to zawsze od 62 ubranka.
Okej to pójdę jutro zobaczyć. Dzięki !Tak są taki oddzielny wieszak z takimi najmniejszymi na górze zawsze czapeczki wrzucone i niedrapki
A szpital wymaga ubranek dla dzidziusia?Okej to pójdę jutro zobaczyć. Dzięki !
Ja już pakuje torbę do porodu, mam nadzieję że wezmę wszystko co potrzeba.
Podobno nie, ale znowu czytam że jak przesika, to lepiej mieć swojej, bo mogą tak dużo w szpitalu nie dawać. Każda znajoma brała swoje ubranka do szpitala. ja już sama nie wiem ;/A szpital wymaga ubranek dla dzidziusia?
Nie jedzenie paskudne..dzis w nocy rozpieralo mi miednice i boli jak nwm teraz doszedl bol brzucha i w łazience brazowy śluz...;/A chociaż dobrze karmią w szpitalu?
Powiedz o nim koniecznie lekarzowi na obchodzie pewnie już czop odchodzi on podobno jest zabarwiony krwią a brązowe to stara krew. U Ciebie dziś dokładnie który TC i dzień?Nie jedzenie paskudne..dzis w nocy rozpieralo mi miednice i boli jak nwm teraz doszedl bol brzucha i w łazience brazowy śluz...;/
33 i 3 dniPowiedz o nim koniecznie lekarzowi na obchodzie pewnie już czop odchodzi on podobno jest zabarwiony krwią a brązowe to stara krew. U Ciebie dziś dokładnie który TC i dzień?