Agnieszka2929
Fanka BB :)
Paskudne jak zawszeJak tam Agnieszka w szpitalu? Jakie jedzenie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paskudne jak zawszeJak tam Agnieszka w szpitalu? Jakie jedzenie?
Mi nic nie pomoglo przy pierwzzym porodzie.A co myślicie o masażu krocza przed porodem SN?
Ja tak ładnie wyszłam z anemi, po 5 tyg mam już hemoglobinę 12 dzięki temu tardyferonowi, lekarz kazał już nie brać, to znowu wróciły zaparcia i bóle jelit ;/Ta daja ten tardyferon po ktorym boli mnie brzuch az mnie skręca mowie ze mi szkodzi to trudno
Musisz nosić cały czas maseczkę ?Duszno tu nie ma czym oddychac;/az mi slabo
Jak wlaza takMusisz nosić cały czas maseczkę ?
Rozumiem dobrze,ja siedze dzien inoc teraz przy otwartym,zeby swobodnie oddychac...W sali mam taka ze nie mozna okna uchylic ja to sie tu dusze i mi slabo cala mokra jeszcze od lekow.
No ja w domu tez maz mi zawsze oknoRozumiem dobrze,ja siedze dzien inoc teraz przy otwartym,zeby swobodnie oddychac...