Agnieszka2929
Fanka BB :)
Teraz to jeszcze gorsza mam w pokoju nawet slowem sie nie odzywa,a usg mi przeniesli na pon bo nie ma lekarzy i trudno ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga to wsumie czemu Ty jesteś w szpitalu cos zlego się nagle dzieje czy jakoś Cię leczą? Jakieś kroplówki dają leki inne niż możesz wziasc w domu?Teraz to jeszcze gorsza mam w pokoju nawet slowem sie nie odzywa,a usg mi przeniesli na pon bo nie ma lekarzy i trudno ..
Oj to na prawie same swieta!Takze leze sobie rutynowo,bo nie ma zadnego problemu i chyba mnie wypuszcza znow bez zastrzykow.i za 3 tyg wroce znow
Wiem;(Oj to na prawie same swieta!
Ale moze jeszcze sie uda tak,ze no np 18.12 zrobia cesarke I zdazysz wyjsc.Tzn zdazycie.Wiem;(
Wielka niewiadoma jak im sie cos stanie to im tu lby porozwalam..Ale moze jeszcze sie uda tak,ze no np 18.12 zrobia cesarke I zdazysz wyjsc.Tzn zdazycie.
A chociaż dobrze karmią w szpitalu?Wielka niewiadoma jak im sie cos stanie to im tu lby porozwalam..
Może w Pepco często są poprzecinane po 8zlDziewczyny szukam jakiejś strony na której kupię naprawdę tanio, byle jakie pajacyki, najlepiej jakiś trojpak, żeby do szpitala wziąć, bo podobno nie zawsze wracają te ubranka.
Dziewczyny szukam jakiejś strony na której kupię naprawdę tanio, byle jakie pajacyki, najlepiej jakiś trojpak, żeby do szpitala wziąć, bo podobno nie zawsze wracają te ubranka.