asia333podlasie
Fanka BB :)
Ostro a nie dawali Ci zastrzyków może nawet nie wieszI pytali o sterydy a ja ze nic nie dostalam a ta ze ma wpisane ze mialam no chyba nie w tym życiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostro a nie dawali Ci zastrzyków może nawet nie wieszI pytali o sterydy a ja ze nic nie dostalam a ta ze ma wpisane ze mialam no chyba nie w tym życiu
Nie tylko te leki co bralam sterydy sa w posladek...Ostro a nie dawali Ci zastrzyków może nawet nie wiesz
To jest mój komentarz na tych wszystkich lekarzy.Nie tylko te leki co bralam sterydy sa w posladek...
33+1To jest mój komentarz na tych wszystkich lekarzy.
Który już masz TC? Dziewczynki ładnie ważą, więc może nie potrzebne będą aż tak sterydy?
No I co teraz,nie podali I nie podadza?szok...
Niewiadomo nic jeszczeNo I co teraz,nie podali I nie podadza?szok...
U mnie syn z 36tc nie miał podanych i pierwsze kilka dni musiał być na wspomaganiu oddechu, bo słabo mu szło. To zależy też chyba od ilości wod plodowych. Jak jest mniej to dziecko nie ma zbytnio jak ćwiczyć oddechuTo jest mój komentarz na tych wszystkich lekarzy.
Który już masz TC? Dziewczynki ładnie ważą, więc może nie potrzebne będą aż tak sterydy?
Zobaczymy co jutro powiedzą u mnie wody plodowe okU mnie syn z 36tc nie miał podanych i pierwsze kilka dni musiał być na wspomaganiu oddechu, bo słabo mu szło. To zależy też chyba od ilości wod plodowych. Jak jest mniej to dziecko nie ma zbytnio jak ćwiczyć oddechu
@Agnieszka2929 moim zdaniem warto ich męczyć aż do znudzenia żebyś te sterydy dostała.
Dziewczyny A ja mam pytanie do was czy znacie jakieś specyfiki na stres w ciazy? Nie pytam o joge, spacery itd. Meliska już nie działa niestety..
A co cię tak stresuje? Sama chciałabym jakiś złoty lek na nerwy. .U mnie syn z 36tc nie miał podanych i pierwsze kilka dni musiał być na wspomaganiu oddechu, bo słabo mu szło. To zależy też chyba od ilości wod plodowych. Jak jest mniej to dziecko nie ma zbytnio jak ćwiczyć oddechu
@Agnieszka2929 moim zdaniem warto ich męczyć aż do znudzenia żebyś te sterydy dostała.
Dziewczyny A ja mam pytanie do was czy znacie jakieś specyfiki na stres w ciazy? Nie pytam o joge, spacery itd. Meliska już nie działa niestety..