reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Zawsze to lepiej w domu niż w szpitalu każdy dzień na wagę złota w domu. A Ty @Agnieszka2929 już w szpitalu położyli Cię? Styczniowe mamy rozpakuje się w grudniuDzisiaj mi powiedzieli na obchodzie ze może pod koniec tygodnia jeszcze wyjdę do domu
G
gość _199
Gość
No widzę że sporo z nas będzie rozpakowana szybciej niż w styczniuZawsze to lepiej w domu niż w szpitalu każdy dzień na wagę złota w domu. A Ty @Agnieszka2929 już w szpitalu położyli Cię? Styczniowe mamy rozpakuje się w grudniu
asia333podlasie
A później między dziećmi tydzień różnicy a rocznikowi rok hahaNo widzę że sporo z nas będzie rozpakowana szybciej niż w styczniu
G
gość _199
Gość
Noo przyjaciółka ma termin na koniec grudnia i mówi, że trzyma nogi, żeby z moim synem byli rówieśnikamiA później między dziećmi tydzień różnicy a rocznikowi rok haha
Agnieszka2929
Tak jestem na oddziale innym,bo tam nie bylo miejsc i nie mam lazienki ani prysznica tylko gdzieś w korytarzu jest...ehh;/Zawsze to lepiej w domu niż w szpitalu każdy dzień na wagę złota w domu. A Ty @Agnieszka2929 już w szpitalu położyli Cię? Styczniowe mamy rozpakuje się w grudniu
G
gość _199
Gość
A to chyba standard w większości szpitalach, że nie ma łazienki w pokoju :/Tak jestem na oddziale innym,bo tam nie bylo miejsc i nie mam lazienki ani prysznica tylko gdzieś w korytarzu jest...ehh;/
asia333podlasie
Przynajmniej będziesz miała okazję pójść na spacer pamiętaj żeby się na niego wystroić a robili Ci USG na przyjęciu?Tak jestem na oddziale innym,bo tam nie bylo miejsc i nie mam lazienki ani prysznica tylko gdzieś w korytarzu jest...ehh;/
Agnieszka2929
Zrobili dzieci po 2 kg i juz jest 1 poprzecznie a druga glowkowoPrzynajmniej będziesz miała okazję pójść na spacer pamiętaj żeby się na niego wystroić a robili Ci USG na przyjęciu?
reklama
Agnieszka2929
I pytali o sterydy a ja ze nic nie dostalam a ta ze ma wpisane ze mialam no chyba nie w tym życiu