Ja 32 tydzień i 4kg na plusie,to już wolę te hemoroidy,niż wagęJa za to strasznie przytyłam, więc coś za coś
reklama
Mixme92
Fanka BB :)
Dużo tego białka miałaś w moczu? Na ciśnienie coś brałaś wcześniej?Białko w moczu i ciśnienie mi skacze
Co lekarze mówią?
G
gość _199
Gość
Dziewczyny orientujecie się czy położna, która przychodzi po porodzie na wizyty musi być z tej samej przychodzi do której zapisze dziecko?
asia333podlasie
Raczej nie. Tylko musi być taka która bez problemu dojedzie a przeważnie jak już ma dalej to nie chce jechacDziewczyny orientujecie się czy położna, która przychodzi po porodzie na wizyty musi być z tej samej przychodzi do której zapisze dziecko?
Magdalena5
Zaangażowana w BB
[/QUOTE]
Nie. Moje dziecko jak sie urodzilo to nalezalo do innej przychodni niz My z mezem i przychodzila polozna , ze tak powiem moja, a nie z przychodni mlodego.Dziewczyny orientujecie się czy położna, która przychodzi po porodzie na wizyty musi być z tej samej przychodzi do której zapisze dziecko?
G
gość _199
Gość
Moja położna jest spoko, powiedziała że dojedzie bez problemu, tylko nie byłam pewna czy nie musi być z przychodzi maluszka.Raczej nie. Tylko musi być taka która bez problemu dojedzie a przeważnie jak już ma dalej to nie chce jechac
Wam też już maluchy odstawiają takie cyrki w brzuchach ? Mój wczoraj tak wariował, że całe zebra mam obite
Agnieszka2929
Nic mi nie mow ja mam bombardowanie z dwóch stron pol nocy i od rana tylko wstane.Moja położna jest spoko, powiedziała że dojedzie bez problemu, tylko nie byłam pewna czy nie musi być z przychodzi maluszka.
Wam też już maluchy odstawiają takie cyrki w brzuchach ? Mój wczoraj tak wariował, że całe zebra mam obite
0,440 tyle było białka a ciśnienia wcześniej nie miałam, dopiero teraz się pojawiło ale tylko przez 2 dni, teraz jest ok, z powodu białka i ciśnienia poprzednią ciążę zakończyłam w 36 tyg miałam zatrucie ciążowe, mój ginekolog jest już wyczulony na to i wysłał mnie do szpitala na obserwacjeDużo tego białka miałaś w moczu? Na ciśnienie coś brałaś wcześniej?
Co lekarze mówią?
Mixme92
Dzięki, pytam bo mi w badaniu z piątku wyszło <0,25(+) i zastanawiam się czy to dużo czy mało, ciśnienie mam ok, nic mi się nie dzieje, w poniedziałek jeszcze powtarzam badanie, a we wtorek do lekarza... Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego przy takiej ilości.0,440 tyle było białka a ciśnienia wcześniej nie miałam, dopiero teraz się pojawiło ale tylko przez 2 dni, teraz jest ok, z powodu białka i ciśnienia poprzednią ciążę zakończyłam w 36 tyg miałam zatrucie ciążowe, mój ginekolog jest już wyczulony na to i wysłał mnie do szpitala na obserwacje
reklama
Skontrolują mi to białko
W którym tyg jesteś?Dzięki, pytam bo mi w badaniu z piątku wyszło <0,25(+) i zastanawiam się czy to dużo czy mało, ciśnienie mam ok, nic mi się nie dzieje, w poniedziałek jeszcze powtarzam badanie, a we wtorek do lekarza... Mam nadzieję, że to jednak nic poważnego przy takiej ilości.