reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
13-15 stycznia. A Ty?
Ja wiem, że tam nie ma teraz porodów rodzinnych i warunki lokalowe nie są najlepsze, bo to nie wyremontowany szpital, ale personel ma dobre opinie.
Ja będę mieć cc po 24.01. Więc u mnie i tak odpada poród rodzinny 😉 Jedyne czego się boję to tego, że mi wyjdzie pozytyw przy przyjęciu i mi zabiorą córkę:(

Ja byłam dwa tyg chora, goraczka, katar, kaszel i takie tam, ale testu nie zrobiłam. Z dzidzia wszystko okej jest, także nie martw się. Będzie dobrze [emoji3590]
Dziękuję, tak samo powiedziała mi lekarka, ale mino woli i tak się denerwuje. Najważniejsze że zaczęłam dzis 34 tydzień więc maleństwo już jest bezpieczniejsze w razie czego .

Dziękuję, tak samo powiedziała mi lekarka, ale mino woli i tak się denerwuje. Najważniejsze że zaczęłam dzis 34 tydzień więc maleństwo już jest bezpieczniejsze w razie czego .
Ja zaczynam 31 i mały kopie jak zawsze, wszystko okej z nim jest także nie przejmuje się, bo nic nie zmieni. A testu nie robilam, bo ta wiedza nic by mi nie dała, nie da się tego leczyć w jakiś wyjątkowy sposób jezeli to byłoby to

reklama
Ja będę mieć cc po 24.01. Więc u mnie i tak odpada poród rodzinny 😉 Jedyne czego się boję to tego, że mi wyjdzie pozytyw przy przyjęciu i mi zabiorą córkę:(

No u mnie to jeszcze będą decydować czy cesarka czy SN. A na Orłowskim to jak na cesarkę się umawiasz to wcześniej robisz test i jak wyjdzie pozytywny to kierują na Wołoską, bo u siebie mają chyba tylko jedną izolatkę na nagłe przypadki. :) A na Wołoskiej to matka decyduje czy chce izolować dziecko czy nie. Lekarz podczas porodu się jej o to pyta.

Do góry