asia333podlasie
Fanka BB :)
Ile Ci przybyło ?Ja za to strasznie przytyłam, więc coś za coś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile Ci przybyło ?Ja za to strasznie przytyłam, więc coś za coś
Ja będę mieć cc po 24.01. Więc u mnie i tak odpada poród rodzinny Jedyne czego się boję to tego, że mi wyjdzie pozytyw przy przyjęciu i mi zabiorą córkę13-15 stycznia. A Ty?
Ja wiem, że tam nie ma teraz porodów rodzinnych i warunki lokalowe nie są najlepsze, bo to nie wyremontowany szpital, ale personel ma dobre opinie.
12, 31 tc mi leci.Ile Ci przybyło ?
Tak glicerynowe.Dziewczyny, a te czopki to jakie bierzecie? Glicerynowe?
Nie biore zadnych jesli bedzie wskazanie to szpital sam da.Dziewczyny, a te czopki to jakie bierzecie? Glicerynowe?
Masz potwierdzony wynik?
Ja byłam dwa tyg chora, goraczka, katar, kaszel i takie tam, ale testu nie zrobiłam. Z dzidzia wszystko okej jest, także nie martw się. Będzie dobrzeNie robiłam jeszcze testu, ale potwierdzony u domowników i zaczyna coś mnie łamać [emoji22]
Dziękuję, tak samo powiedziała mi lekarka, ale mino woli i tak się denerwuje. Najważniejsze że zaczęłam dzis 34 tydzień więc maleństwo już jest bezpieczniejsze w razie czego .Ja byłam dwa tyg chora, goraczka, katar, kaszel i takie tam, ale testu nie zrobiłam. Z dzidzia wszystko okej jest, także nie martw się. Będzie dobrze [emoji3590]
Ja zaczynam 31 i mały kopie jak zawsze, wszystko okej z nim jest także nie przejmuje się, bo nic nie zmieni. A testu nie robilam, bo ta wiedza nic by mi nie dała, nie da się tego leczyć w jakiś wyjątkowy sposób jezeli to byłoby toDziękuję, tak samo powiedziała mi lekarka, ale mino woli i tak się denerwuje. Najważniejsze że zaczęłam dzis 34 tydzień więc maleństwo już jest bezpieczniejsze w razie czego .
Ja będę mieć cc po 24.01. Więc u mnie i tak odpada poród rodzinny Jedyne czego się boję to tego, że mi wyjdzie pozytyw przy przyjęciu i mi zabiorą córkę