reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mnie szokuje sam pomysł sn przy bliźniakach a co dopiero jak są szczątki 3 dziecka. U mnie szpital 3 stopień, wszystkie ciąże wielopłodowe mają cc, wszystkim bliźniakom podaje się sterydy tak trochę na wszelki wypadek i nikt nie czeka z rozwiązaniem do końca, 36 max 38 tc i tną żeby nie daj Bóg nic się nie stało na końcówce, a bliźniaki potrafią czasem trochę "oszukać" ktg... Dla mnie to co Ty piszesz jest kompletnym szokiem i absurdem. Masz syna, będziesz mieć dwie córki, więcej dzieci w ciągu 2 lat pewnie nie potrzebujesz ;) moim zdaniem walcz o cc bo w razie sn, jak się dzieci zablokują, jedno będzie niedotlenione czy cokolwiek to czeka Cię kolejny dramat...
Wiem dlatego bede w pon rozmawiac ze swoim lekarzem a najlepsze bylo to kak uslyszalam ale tamto to dawno umarlo to tam i machnął reka jeden do drugiego

reklama
Do góry