Larysadti28
Fanka BB :)
Jakas duza ta czapka? Jaki to rozmiar?
40/42
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakas duza ta czapka? Jaki to rozmiar?
TakA Ty w Łodzi w szpitalu?
A tam tylko jest jeden szpital? Nie możesz go zmienic toz to duże miasto
Jak większość pozamykali ..A tam tylko jest jeden szpital? Nie możesz go zmienic toz to duże miasto
Mam .Ja jestem w szoku. Ty masz jakiegoś lekarza prowadzącego ?
Wiem dlatego bede w pon rozmawiac ze swoim lekarzem a najlepsze bylo to kak uslyszalam ale tamto to dawno umarlo to tam i machnął reka jeden do drugiegoMnie szokuje sam pomysł sn przy bliźniakach a co dopiero jak są szczątki 3 dziecka. U mnie szpital 3 stopień, wszystkie ciąże wielopłodowe mają cc, wszystkim bliźniakom podaje się sterydy tak trochę na wszelki wypadek i nikt nie czeka z rozwiązaniem do końca, 36 max 38 tc i tną żeby nie daj Bóg nic się nie stało na końcówce, a bliźniaki potrafią czasem trochę "oszukać" ktg... Dla mnie to co Ty piszesz jest kompletnym szokiem i absurdem. Masz syna, będziesz mieć dwie córki, więcej dzieci w ciągu 2 lat pewnie nie potrzebujesz moim zdaniem walcz o cc bo w razie sn, jak się dzieci zablokują, jedno będzie niedotlenione czy cokolwiek to czeka Cię kolejny dramat...
No i co on na tą całą sytuacją ? Nie wystawi ci skierowania na szpital na CC ?Mam .
Bede pytac ale on woli zeby w szpitalu zadecydowali szpital 3 ref ale ze sa poodwracane i takie piekne ktg ksiazkowe bo inne blizniaki to cuduja to dylemat zeby probowac kolejne nerwy dla mnie :/No i co on na tą całą sytuacją ? Nie wystawi ci skierowania na szpital na CC ?
O to idealna. Piekna!40/42 [emoji846]
Proszę cię nie ryzykuj szczególnie że takie cyrki były... wymus na lekarzu żeby była cesarka i tyle.Bede pytac ale on woli zeby w szpitalu zadecydowali szpital 3 ref ale ze sa poodwracane i takie piekne ktg ksiazkowe bo inne blizniaki to cuduja to dylemat zeby probowac kolejne nerwy dla mnie :/